Bērnu zīmējumu konkurss "Mans draugs Vitamīns"

Laikā, kad tik daudz šķaudām, klepojam un cīnāmies ar temperatūru, aicinām bērnus piedalīties zīmējumu konkursā "Mans draugs Vitamīns". Zīmējumus sūti uz redakcija@mammam.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Lai piedalītos konkursā, aicini bērnu uzzīmēt draugu Vitamīnu, un zīmējumi vai nofotografētu zīmējumu kopā ar bērnu sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno to bilžu galerijā Mans draugs Vitamīns. Zīmējumus var nest arī uz Mammamuntetiem.lv redakciju vai sūtīt pa pastu. Adrese: Brīvības iela 40-16, Rīga, LV-1050.

Konkursu organizē AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika", kas arī noteiks uzvarētājus.

 

Zīmējumus konkursam gaidīsim līdz 15. martam (ieskaitot).


5 uzvarētāji balvā saņems šobrīd aktuālās sezonālās lietas:

* Tēja imunitātei. Imunitātes tējas sastāvā esošie augi labvēlīgi ietekmē organisma pamatvielmaiņu, stiprina dabiskās aizsargspējas pret nelabvēlīgu ārējās vides faktoru ietekmi, veicina dzīves kvalitātes uzlabošanos.

 

 

* Propolisa sīrups. Propolisa sīrupam piemīt organismu vispārstiprinošas īpašības, nostiprina imunitāti, stabilizē gremošanas trakta funkcijas, pozitīvi ietekmē organisma pamatvielmaiņu. Īpaši ieteicams organisma spēcināšanai ziemas laikā.

 

 

Reklāma
Reklāma

* Sīrups "Bronhosols", "Griposols" vai "Neirosols".
"Bronhosols" ir dabisks augu sīrups ar C vitamīnu.. Tas palielina organisma aizsargspējas saaukstēšanās ar klepu gadījumā. Sīrupā esošās mārsila lakstu un altejas sakņu aktīvās vielas stiprina imūnsistēmu, islandes ķērpis un altejas saknes palīdz aizsargāt elpceļu gļotādu no kairinājuma un veicina atkrēpošanu, mārsila laksti, ceļtekas lapas, altejas saknes un hibiska ziedi palīdz atjaunot un normalizēt augšējo elpceļu funkcijas, C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz mazināt nogurumu un nespēku.

"Griposols" ir dabisks augu sīrups ar C vitamīnu. Palielina organisma aizsargspējas saaukstēšanās un arī gripas gadījumā, veicinot ātrāku atveseļošanos, atvieglo saaukstēšanās izraisītās nepatīkamās sajūtas. Ehinācejas sakņu un mārsila lakstu aktīvās vielas aktivē imūnsistēmu, priedes pumpuri stimulē skropstiņepitēlija funkciju, veicinot atkrēpošanu, vīgriezes ziedi, mārsila laksti un ehinācejas saknes palīdz atjaunot un normalizēt augšējo elpceļu funkcijas, C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz mazināt nogurumu un nespēku.

"Neirosols" ir dabisks augu sīrups ar B6 vitamīnu. Sīrupā esošās māteres lakstu un vīgriezes ziedu aktīvās vielas labvēlīgi ietekmē nervu sistēmu, palīdzot mazināt satraukumu un nervozitāti. Pasifloras laksti, baldriāna saknes un melisas lapas iedarbojas nomierinoši un uzlabo iemigšanu un miega kvalitāti. B6 vitamīns un magnijs veicina normālu nervu sistēmas darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Vilkābeļu augļi labvēlīgi ietekmē sirdsdarbību un asinscirkulāciju, to aktīvajām vielām piemīt arī antioksidantu īpašības.
 

 

 

* "Lorospray" kakla sprejs. "Lorospray" palīdzēs mazināt nepatīkamo kņudēšanu un sāpju sajūtu kaklā un mutes dobumā, mazinās smaganu iekaisumu, novērst aizsmakumuun stiprinās imunitāti.
 

 

* "Oterino" deguna pilieni.  Līdzeklis deguna dobuma gļotādas aprūpei. Lieto sausas deguna gļotādas un iesnu gadījumos, kā arī to profilaksei. Mitrina un aizsargā deguna gļotādu, atvieglo elpošanu.