Skaists grims pašas rokām!

Skaistu un pareizu grima veidošanu mācies Gudro Sievu skolas grima kursos. Nodarbības paredzētas ikvienai sievietei neatkarīgi no vecuma un priekšzināšanām - mācīsimies grimēt pašas sevi. Komplektējam jaunu grupu!

Mācies Gudro Sievu skolas grima kursos!

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Mācies Gudro Sievu skolas grima kursos!

Grima kursos sešu nodarbību laikā pa soļiem mācīsimies pareizu grima veidošanu - sākot ar kosmētikas izvēli un beidzot ar brīnišķīga vakara grima uzklāšanu. Tu uzzināsi visu nepieciešamo informāciju, lai neapjuktu veikalu plašajā piedāvājumā un spētu izvēlēties sev atbilstošu kosmētiku. Mācīsimies grimēt pašas sevi, lai turpmāk šīs zināšanas izmantotu pošoties uz darbu vai reizēm, kad vēlamies izskatīties īpaši skaistas. Nodarbības vada grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna. Visa mācībām nepieciešamā kosmētika tiks nodrošināta.

Kursa noslēgmā katra dalībniece saņems Baibas Grīnas parakstītu apliecinājumu par kursa pabeigšanu un mini fotosesiju pie Gudro Sievu skolas fotogrāfa Mārtiņa Garā. AIZPILDĪT PIETEIKUMA ANKETU!

 

 

Nodarbības notiek katru otrdienu plkst. 18:00. PIRMĀ NODARBĪBA 22.janvārī plkst. 18:00! 

 

grima kursi

 

Make-up ikdienai

 

Kursa plāns:

1. nodarbība. Iepazīšanās. Sejas kopšanas pamatnoteikumi, kosmētikas produktu analizēšana. Kādi produkti nepieciešami pilna grima uzklāšanai un kā tos izvēlēties? Jāņem līdzi savs kosmētikas maciņš! 

2. nodarbība. Grima veidošanas pamati. Noteiksim savu sejas formu un līnijas, kā arī ideālo uzacu formu. Grima veidošana dabiskos toņos.

3. nodarbība. Krāsu analīze, sezonu tipu iedalījums. Individuāla testēšana pēc krāsu paletēm – piemeklēsim katrai atbilstošākos dekoratīvās kosmētikas toņus. Mācīsimies saskatīt, kuri toņi akcentē Tavā sejā visskaistāko.

4. nodarbība. Mācāmies uzklāt grimu, kas veidots pēc individuālas krāsu paletes. Praktisks treniņš. Individuāla palīdzība un padomi.

5. nodarbība. Vakara un svētku grims. Praktiski mācāmies uzklāt grimu svētkiem un īpašiem gadījumiem.

6.nodarbība. Apgūstam 10 minūšu frizūras! Pašu spēkiem uzklāsim sev grimu un arī veidosim frizūru. Noslēgumā mini fotosesija pie fotogrāfa Mārtiņa Garā! Ikviena grima kursu absolvente saņems grima mākslinieces Baibas Grīnas parakstītu diplomu, kā arī skaistas bildes. 

 

Vienas nodarbības ilgums: 2 stundas

Reklāma
Reklāma

Samaksa par pilnu kursu: Ls 72

Vairāk informācijas: gudrosievuskola@mammam.lv, 22472799

 

Bildes no grima kursiem Gudro sievu skolā!

 

 

Nodarbībās izmantojam Bellapiere dabīgo kosmētiku


 

TEVI VAR INTERESĒT!

Kā izveidot perfektu stilu? (5 nodarbības)

Apģērba krāsu un aksesuāru harmonija!

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem