Krāsainā miežu putra ar papriku

 13. decembris 2012 20:00 Recepte  skatījumi: 5518

Vienkārši un gardi. Recepte kaloriju skaitītājiem. 



Neparasti pagatavota tradicionāla putra. Foto: Dienas ēdieni


4 porcijas

Sastāvdaļas:

1 glāze miežu putraimu
1 tējk. olīveļļas
1 liels sīpols
1 paprika
1 ābols
2 ķiploka daiviņas
1 tējk. timiāna
3/4 tējk. sāls
1/4 tējk. citronpiparu
15 g mandeļu skaidiņu
 
Pagatavošana:
1. Putraimus uzbriedina četrās glāzēs auksta ūdens un pēc tam tajā pašā ūdenī vāra 30-35 minūtes. Pieber nedaudz sāls.
2. Kamēr putraimi vārās, pannā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, papriku, ābola gabaliņus, ķiplokus un mandeļu skaidiņas. Kad dārzeņi apcepusies, tos uz mazas uguns vēl 8-10 minūtes pasautē.
3- Sautētajiem dārzeņiem pievieno izvārītos putraimus, nedaudz timiāna un citronpiparu. Visu rūpīgi samaisa un pasautē divas trīs minūtes. Ēd siltu.
 
Recepte: Inga Pūce, Figūras Draugu vadītāja, žurnāls Dienas ēdieni 2011/1


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Esi man blakusLasīt vairāk

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk