Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Mammu, re kur Pežo banka!

Tad viņam bija četri gadi un Latvijā vēl bija Krājbanka. Emīls perfekti iemācījies automašīnu nosaukumus un zīmītes - Audi, Volvo, VW u.t.t. Pastaigu laikā regulāri tika nosauktas visas stāvošās mašīnas. Staigājam pa Vecrīgu un pēkšņi dēla pārsteiguma sauciens: "Mammu, re kur pežo banka!" :) Iesūtījusi: Līga Sējēja.

Skatīt visus jokus

            

Receptes » Siltie ēdieni

Krāsainā miežu putra ar papriku

Recepte / Siltie ēdieni  | Skatījumi 5440

Vienkārši un gardi. Recepte kaloriju skaitītājiem. 

Neparasti pagatavota tradicionāla putra. Foto: Dienas ēdieni

4 porcijas

Sastāvdaļas:

1 glāze miežu putraimu
1 tējk. olīveļļas
1 liels sīpols
1 paprika
1 ābols
2 ķiploka daiviņas
1 tējk. timiāna
3/4 tējk. sāls
1/4 tējk. citronpiparu
15 g mandeļu skaidiņu
 
Pagatavošana:
1. Putraimus uzbriedina četrās glāzēs auksta ūdens un pēc tam tajā pašā ūdenī vāra 30-35 minūtes. Pieber nedaudz sāls.
2. Kamēr putraimi vārās, pannā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, papriku, ābola gabaliņus, ķiplokus un mandeļu skaidiņas. Kad dārzeņi apcepusies, tos uz mazas uguns vēl 8-10 minūtes pasautē.
3- Sautētajiem dārzeņiem pievieno izvārītos putraimus, nedaudz timiāna un citronpiparu. Visu rūpīgi samaisa un pasautē divas trīs minūtes. Ēd siltu.
 
Recepte: Inga Pūce, Figūras Draugu vadītāja, žurnāls Dienas ēdieni 2011/1

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. dec 2012 20:00



 

LAPAS KARTE