Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joku konkurss: Konfektīgā draudzene

Ketrīna 6 gadi joks: Dzirdējusi, ka mamma saka, ka neēd daudz saldumu, jo negrib palikt resna. Satiekot, apaļīgu draudzeni pēc ilgāka laiciņa, čukst man ausī:  "Krista ir diezgan konfektīga!"     ______________________________________________________________________________________ Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT! Lai i

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sautēts trusis
Sātīgas pusdienas!

Receptes » Siltie ēdieni

Krāsainā miežu putra ar papriku

Recepte / Siltie ēdieni | Skatījumi 4967

Vienkārši un gardi. Recepte kaloriju skaitītājiem. 

Neparasti pagatavota tradicionāla putra. Foto: Dienas ēdieni

4 porcijas

Sastāvdaļas:

1 glāze miežu putraimu
1 tējk. olīveļļas
1 liels sīpols
1 paprika
1 ābols
2 ķiploka daiviņas
1 tējk. timiāna
3/4 tējk. sāls
1/4 tējk. citronpiparu
15 g mandeļu skaidiņu
 
Pagatavošana:
1. Putraimus uzbriedina četrās glāzēs auksta ūdens un pēc tam tajā pašā ūdenī vāra 30-35 minūtes. Pieber nedaudz sāls.
2. Kamēr putraimi vārās, pannā olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, papriku, ābola gabaliņus, ķiplokus un mandeļu skaidiņas. Kad dārzeņi apcepusies, tos uz mazas uguns vēl 8-10 minūtes pasautē.
3- Sautētajiem dārzeņiem pievieno izvārītos putraimus, nedaudz timiāna un citronpiparu. Visu rūpīgi samaisa un pasautē divas trīs minūtes. Ēd siltu.
 
Recepte: Inga Pūce, Figūras Draugu vadītāja, žurnāls Dienas ēdieni 2011/1

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. Dec 2012 20:00



 

LAPAS KARTE