Oriģinālo Ziemassvētku dāvanu idejas

Ziemassvētku dāvanu meklēšana vēl nav bijusi tik vienkarša un patīkama, kā ar UzvelcKreklu.lv gatavajām Ziemassvētku dāvanu idejām, ko var viegli un ātri pasūtīt online veikalā ar piegādi uz mājām, vai izņemšanu uz vietas – pāris klikšķi un dāvanu jautājums ir atrisināts! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


 

Uzvelc Kreklu radošā komanda piedāvā simtiem oriģinālo dāvanu izvēli, starp kurām atradīsiet idejas, kā sirsnīgi pārsteigt svētkos draugus, radus un kolēģus.

Piegāde. Piegādāt dāvanu var arī adresātam tieši rokās ar kurjera pakalpojumu. Dāvanu piegāde darbojās arī Eiropas valstīs, tāpēc Jūsu vārdā UzvelcKreklu.lv apsveiks ar sirsnīgu dāvanu arī draugus ārzemēs.

 


Universāla ziemas dāvana draugiem, radiem un kolēģiem, kas ilgāk saglabās dzērienu siltu un sildīs sirdi ar iedvesmas pilnu uzrakstu.
Termokrūze “Putniņš” Ls 9.90 Pasūtīt: ŠEIT    Termokrūze “Dreams” Ls 9.90 Pasūtīt: ŠEIT     

 

 

Reklāma
Reklāma

Dāvana, kas noteikti noderēs saimniecībā: praktisks kokvilnas vai lina priekšauts ar oriģinālu laimes receptes apdruku :)
Priekšauts “Vēršace” Ls 14.50. Pasūtīt: ŠEIT Priekšauts “Recepte” Ls 12.80. Pasūtīt ŠEIT


   

Ar lielāko nepacietību Ziemassvētkus vienmēr gaida mazie un sagādāt tiem svētkus var ar īpaši apdrukātiem kostīmiem.
Krekls “Rūķis” Ls 9.80 Pasūtīt: ŠEIT                Bērnu bodijs “Spārniņi” Ls 10.10 Pasūtīt: ŠEIT


   

Krūzīte ar iedvesmojošo vai smieklīgu uzrakstu katru rītu liks draugam vai kolēģim uzsmaidīt jaunajai dienai, dzerot savu rīta kafiju
Krūze “Mērķis” Ls 6.90 Pasūtīt: ŠEIT              Krūze “Santa’s list” Ls 6.90 Pasūtīt: ŠEIT


   
Krekls “Eat.Sleep.Ski” Ls 12.30 Pasūtīt: ŠEIT           Krekls “Rakstains” Ls 10.80 Pasūtīt: ŠEIT

Šīs ir tikai dažas no idejām, kā pārsteigt tuviniekus svētkos, vēl vairāk ideju atradīsi mūsu Ziemassvētku dāvanu ideju katalogā.

Iepazīsties ar mūsu preču KATALOGU, iepatikušos preci no kura ir iespējams apdrukāt ar jebkuru uzrakstu, novēlējumu, zīmējumu vai fotogrāfiju, ko vari pati veidot APDRUKAS DARBNĪCĀ.