Kaislīgā ziemas pasaka: iepazīšanās vilcienā un aizlienētais auskars

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

"Stāstu varu aizsākt ar to, kā vienā dienā ar draudzeni devāmies ar vilcienu uz ballīti. Protams, kā jau ierasts pirms tam malkojām alkoholiskos kokteiļus," savu stāstu iesāk Santa.

Tā lūk, lai atrastu mīlestību tikai mazliet jāriskē. Novēlu ikvienai atrast šādu puisi, kādu esmu atradusi es - jo tā ir laime, mana laime!

FOTO: Marika Eglīte

Tā lūk, lai atrastu mīlestību tikai mazliet jāriskē. Novēlu ikvienai atrast šādu puisi, kādu esmu atradusi es - jo tā ir laime, mana laime!

"Vilciena stacijā uz perona sapazināmies ar diviem puišiem, iekāpjot vilcienā sēdējām kopā, protams, puiši simpātiski, un mēs arī zemē neesam metamas - puišu uzaicinājums braukt ar viņiem kopā līdz galam mūs vilināja, bet tomēr atturējāmies un braucām uz sevis izredzēto ballīti, lai gan telefona nr. atstājām! Turpinājumā pēc kādās nedēļas saņēmu sms no viena no puišiem ar piedāvājumu braukt ciemos pie viņiem kopā ar draudzeni! Protams, ilgi ar draudzeni plānojām - braukt, vai tomēr nē, jo puiši, kā nekā iepazīti vilcienā! Bet tad sekoja viena puiša zvans ar tekstu: ''Tava draudzene labprāt brauktu, bet viņa nebrauks, jo Tu nevēlies!'' Un, protams, būdama laba draudzene, piekritu braukt kopā ar abiem vilciena zēniem un draudzeni atkal uz ballīti! Divas jaukas un pozitīvas dienas pavadījām kopā ar vilcienā iepazītajiem puišiem! Pirmās dienas vakarā par daudz iedzēru un nākamā rītā pamodos ar vienu no puišiem. Pati nesen biju šķīrusies no drauga un uzskatīju, ka varbūt šādi izdosies aizmirsties un sākt jaunas attiecības. Bet, pamostoties no rīta, mani izbrīnīja fakts, ka konstatēju - ausīs divi dažādi auskari - viens mans, un otrs - tiešām nezināju, kā...

Šobrīd dzīvoju kopā ar šo puisi un varu teikt tikai to, ka šie divi mēneši patiešām man pierādīja to, ka puisis meklēja sev draudzeni nopietnu attiecību veidošanai, nevis kārtējo iekāres objektu.

Pēc jauki pavadītas nedēļas nogales ar draudzei devāmies atpakaļ pie ikdienas rutīnas uz Rīgu. Pēc pāris dienām ieejot portālā draugiem.lv mani pārņēma nesaprašana, jo biju saņēmusi vēstuli no puiša ar tekstu: ''Ceru, ka manu auskaru neesi pazaudējusi! Un iedod savu tālruņa nr. lai varam sarunāt, kā satikties!'' Ilgi nedomājot, iedevu nr., jo sapratu, ka tas ir puisis, kurš iedeva man auskaru, jo, kā izrādās, ballītē esmu pazaudējusi vienu no savējiem un ļoti par to pārdzīvoju, un kā izrādījās šis puisis bija vilciena čaļa brālēns! Pēc kāda laika sekoja zvans un sarunāta tikšanās, lai atdotu auskaru. Sarunājām, tikāmies un tā arī domāju, ka tas būs viss, bet sāka parādīties zvani un interese no puiša puses! Pēc kāda laika sarunājām ar to pašu draudzeni doties uz citu ballīti un, tā kā bija izveidojušās draudzīgas attiecības ar puisi, paaicināju līdzi! Puisis, protams, neatteica un solīja ierasties ar draugiem. Tā nu ballītē tikāmies un jauki pavadījām vakaru!

Bet lielākās bailes manī raisīja fakts, ka iepriekš biju gulējusi ar viņa brālēnu. Pēc kāda laika, protams, bailes pazuda, jo no puiša puses sajutu tikai sirsnību un pozitīvo!

Reklāma
Reklāma

Puisis - tāds, uz kādu cerības neliku, jo pati sevi augstu nevērtēju, lai gan no malas neizskatījās, ka vērtēju sevi zemu. Pēc ballītes devāmies uz afterparty'u pie viena no puiša draugiem. Tā nu ar satriecošo puisi norunājām visu nakti. Protams, puisis sarunas laikā mani noskūpstīja, uz ko arī atbildēju pozitīvi, jo kā nekā puisis patika un bija jau pozitīvi no manas puses novērtēts. Nākamā dienā devāmies uz Rīgu - un es šos visus jaukos cilvēkus, ar kuriem biju pavadījusi atkal lieliskas brīvdienas, uzaicināju pie sevis! Tā nu palikta tā, ka puisis nakti pavadīja pie manis, un, lai cik interesanti neliktos, no puiša puses nebija nekādas iniciatīvas pārgulēt. Nākamā dienā kārtējā tikšanās ar puisi un uzaicinājums palikt pie viņa. Tā nu divus mēnešus bez nekāda seksa tikos ar puisi, kurš patiešām man patika. Bet lielākās bailes manī raisīja fakts, ka iepriekš biju gulējusi ar viņa brālēnu. Pēc kāda laika, protams, bailes pazuda, jo no puiša puses sajutu tikai sirsnību un pozitīvo! Šobrīd dzīvoju kopā ar šo puisi un varu teikt tikai to, ka šie divi mēneši patiešām man pierādīja to, ka puisis meklēja sev draudzeni nopietnu attiecību veidošanai, nevis kārtējo iekāres objektu. Un, kas to būtu domājis, ka vilciena meitene saies kopā ar vilciena puiša brālēnu! Tā lūk, lai atrastu mīlestību tikai mazliet jāriskē. Novēlu ikvienai atrast šādu puisi, kādu esmu atradusi es - jo tā ir laime, mana laime! Šobrīd nespēju iedomātie ne dienu, bez puiša skūpstiem, glāstiem, teiktiem vārdiem: ''Es mīlu Tevi!'' Un, protams, bez rītiem un vakariem aizejot gulēt puiša apskāvienos!

 

Iesūtījusi Santa Kalniņa