Labākā draudzene ņem vīru nost... Vai piedot?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Jau 30 gadus es mīlu vienu cilvēku - savu vīru. Un tagad esmu izvēles priekšā - pamest, vai piedot kārtējo reizi. Viņš krāpj mani ar manu bijušo labāko draudzeni.

FOTO: Marika Eglīte

 

Viņš pat izdzen mani no mājas, lai varētu ar viņu pamaigoties. Lūdzu to nedarīt mūsu mājā, apsolīja. Piedevu. Bet nepagāja ilgs laiks, kad pieķēru viņus abus atkal apskaujoties un maigojoties. Tad mani pārņēma tādas dusmas, ka abiem iecirtu pliķus. Rezultātā mēs ar vīru sākām kauties, bet draudzene sēdēja un smējās. Tikai kliedza, cik mans vīrs ilgi mēģinot viņu dabūt savā gultā un vēl visādus interesantus faktus no viņu kopējām tikšanām.

Mēs ar vīru sākām kauties, bet draudzene sēdēja un smējās. Tikai kliedza, cik mans vīrs ilgi mēģinot viņu dabūt savā gultā un vēl visādus interesantus faktus no viņu kopējām tikšanām.

Es beigās tikai noteicu, kā viņa varēs man paskatīties acīs, viņa atbidēja - bez problēmām. Ar vīru visu izrunāju. Apsolija, ka nekad un nekas ar viņu nebūs. Draudzene pēc nedēļas ar asarām acīs man arī palūdza piedošanu. Es piedevu, bet par draudzeni vairs es viņu neuzskatu.

Reklāma
Reklāma

Nu ir pagājuši vairāki mēneši un jūtu, ka starp viņiem tomēr kaut kas notiek. Ar vīru man jau mēnesi nav nekādu attiecību un, kad pati mēģinu viņu pavedināt, viņš mani atgrūž un aiziet. Gulēt viņš arī neiet, kamēr es neesmu aizmigusi. Un pats interesantākais, ka draudzene ar mums īrē vienu māju. Vīram teicu, lai parunā ar viņu par citas mājas īrēšanu, bet viņš tikai noteica, ka viņa ir mana draudzene, lai runāju es pati ar viņu. Runāt ar viņiem abiem nav jēgas, jo vienreiz jau to mēģināju un rezultātā pati paliku vainīga. Nezinu, ko tālāk lai daru, bet viss man jau tā ir apnicis. Domāju, gribēju saglabāt ģimeni, bet vai tam ir vairs kāda jēga? Labākā draudzene...