Pamesta grūtniece: Kāpēc vīrietis ienīst savu gaidāmo dēlu?

"Bērniņa Tētis mūs pametis, tas sabiedrībai nav nekas jauns, ja tā notiek. Bet runa šoreiz būs par to, kādi kretīni viņi mēdz būt," savu sāpi portālam mammamuntetiem.lv uzticējusi kāda topošā māmiņa.

Vēl gada sākumā viņš lepoās, ka būs tētis...

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Vēl gada sākumā viņš lepoās, ka būs tētis...

 

Sveiki! Savu bēdu uzticēšu Jums, esmu gana daudz lasījusi šeit par tādu pašu problēmu, kāda ir man, bet tā ir mazliet savādāka. Esmu izmisumā...


Viss ir labi. Tu mani nemīli. Tev ir cita. Par Tevi daudz jaunāka, kaut pašam tikai 24 gadi!
Alimentus taisās maksāt. Atzīst, ka ir viņa bērniņš. Bet kāpēc viņam ir tāds naids, ka bērnu viņš nevēlēšoties redzēt, kad piedzims!? (dzemdībām jābūt oktobrī.) ne reizi, kaut pirmo reizi  paskatīties, bet nē! Ja Tu būsi klāt, tad aizrijies ar savu bērnu! No kurienes vīriešiem tāds naids?


Saprotu, izpostīju viņam dzīvi. Uzzināju par otru sievieti. Pameta mūs. Kaut gan svēti solijās līdz pēdējam, ka tā neesot.

Alimentus taisās maksāt. Atzīst, ka ir viņa bērniņš. Bet kāpēc viņam ir tāds naids, ka bērnu viņš nevēlēšoties redzēt, kad piedzims!?

Reklāma
Reklāma

Otrs. Pastāstiju viņa vecākiem to. Lai gan gada sākumā ar gandarījumu pats lepojās, ka viņam būs dēliņš. Tagad? Es visur esmu vainīga.
Par bērnu vienlaga. Kā tas var būt, ka bērniņa tēvs pats nosoda savu bērnu? Teikt tādus vārdus, un no kurienes tāds riebums, pēkšņi?!


Nesen atbraucu mājās no Vācijas (viņš strādā arzemēs). Un viss ir aizgājis līdz pēdējam, cik vien tālu var!
Vai puisim vienkārši ar galvu kaut kas nav kārtībā?

Jūtos sagrauta, jo viņš jau dzīvo tālāk, es vēl pagātnē.
Attiecības bija ilgas - seši gadi. Pirmās. Nolādēts, 6 gadi...