Radošie darbi: plastilīna marsietis

Lipinām plastilīnu un veidojam zilus brīnumus! Šoreiz – marsiešus, jo mammamuntetiem.lv norisinās konkurss “Mans Marsietis”, kur galvenajās balvās “Marsiešu” vitamīni un dāvanu kartes grāmatnīcā.

Piedalies konkursā Mans Marsietis!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies konkursā "Mans Marsietis"!

Jauno plastilīna marsieti darinājuši Miks un Eva, kopā ar māmiņu Laimu Akopjanu. 

 

Uzzinot par jauno konkursu “Mans Marsietis”, mēs ar Miku izdomajām, ka gribam piedalīties. Izgriezām no plastilīna dažādas figūriņas, lai beigās no tām izveidotu mūsu marsieti. Iesākumā nemaz neznājām, kāds mūsu marsietis beigās izskatīsies, jo nebija pat skices - veidot kaut ko, kam nezina gala rezultātu, bija ļoti aizraujoši!

 

Mazā māsa Eva, ieraugot, ko lielais brālis dara, sagribēja piebiedroties. Mikus kā vecākais no sākuma Evai deva dažas norādes, kas ir jādara - rādīja piemēru. :) Evai gan labāk patika mūsu marsieti nogaršot, nevis tikai veidot :D

 

Kad mūsu marsietis bija tapis gatavs, viņš nolēma doties dzīvot uz krāsaino puķu zemi un aizlidoja prom.

Reklāma
Reklāma

 

Bet, lai bērni nebēdātos, ka marsietis aizlidojis uz puķu zemi, viņš atsūtīja mums 2 fotokartiņas, kuras uzņēma krāsainās puķuzemes fotostudijā un raksta, ka sūtot visiem lielus sveicienus un, iespējams, pavisam drīz atsūtīs mums dāvanu no marsiešu puķu zemes - garšīgos marsiešu vitamīnus, kurus krāsainajā puķuzemē visi ļoti iecienījuši!:)

 

 

 

Apskati citus radošos darbus un kompozīcijas:

Ideja rudens kompozīcijai

Rudens kompozīcija - Simpsonu ģimene

Kā uzmeistarot marsieti