"Volume Million Lashes Excess" skropstu tuša

"L’Oréal Paris" rudenī piedāvā ikvienai no mums sajust greznu, bagātīgu apjomu pašam izsmalcinātākajam skatienam ar JAUNO "L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess" skropstu tušu!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

EXCESS = SUCCESS*
Biezas un atdalītas skropstas vienmēr bijušas sievišķības pazīme un jaunā skropstu tuša "Volume Million Lashes Excess" palīdzēs ikvienai sievietei sasniegt maksimālu efektu īpaši bagātīgam skropstu apjomam.

Vēl vairāk apjoma un vēl vairāk precīzi atdalītu skropstu maksimāli dramatiskam acu skatienam!

"L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess" skropstu tuša izceļas ar greznu, zeltīti sarkanu iepakojumu un jaunu, vēl lielāku "Millionizer" birstīti, kas, pateicoties maksimālajam saskares punktu skaitam ar skropstu līniju, sniedz apjomu katrai skropstai tikai ar vienu vienīgu pieskārienu. Sastāvā esošais polimēru piejaukums veido skropstu formu un nodrošina labāko noturību. Savukārt ultra slīdošais vasks tūlītēji nosedz un piešķir skropstām krēmīgi šķidru tekstūru.

Perfektas, miljonu vērtas skropstas bez tušas kamoliņiem!
Skropstu tuša "Volume Million Lashes Excess" pieejama klasiski melnā krāsā.

Skropstu tuša "Volume Million Lashes Excess" (9ml) pieejama oktobrī tikai veikalos Drogas. Visos veikalos pieejama no novembra. Aptuvenā cena veikalos 11,29 LVL.

* Pārpilnība = panākumi

Par "L’Oréal Paris"
"L’Oréal Paris" kā pasaulē vadošā kosmētikas komānija rūpējas par skaistumkopšanas vajadzībām jau vairāk nekā 100 gadu garumā. "L’Oréal Paris" unikālais portfolio ietver 23 dažādus un sevis papildinošus starptautiskus zīmolus, sākot no ādas un matu kopšanas un krāsošanas zīmoliem līdz dažādiem dekoratīvās kosmētikas zīmoliem. Tirgū ir pazīstami produkti ar tādiem nosaukumiem kā "Elsève", "Studio-Line", "Dermo-Expertise", "Men Expert" un citiem. "L’Oréal Paris" darbojas 130 valstīs, un kompānijas konsolidētais apgrozījums 2010. gadā bija 19,5 miljardi eiro, kopumā nodarbinot 66 600 cilvēku. Ilgtspējīgas attīstības jomā globālais sociāli atbildīgu ieguldījumu tīkls "Corporate Knights" jau ceturto gadu pēc kārtas atzina "L’Oréal" par vienu no 2011. gada 100 pasaules ilgtspējīgākām korporācijām pasaulē.
 

Reklāma
Reklāma