Stila semināri Gudro Sievu skolā!

Gudro Sievu skola piedāvā jaunus STILA SEMINĀRUS, kuros Tev būs iespēja noskaidrot, kā izveidot savai personībai visatbilstošāko stilu un kā izcelt savā augumā visskaistāko ar apģērba un aksesuāru palīdzību.

Foto Rojs Maizītis, speciāli Gudro Sievu skolai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto Rojs Maizītis, speciāli Gudro Sievu skolai

Teorētiskās un praktiskās zināšanas noderēs ikvienai, kura pošas uz svinīgu pasākumu vai kura vienkārši vēlas beidzot sev izveidot pārdomātu stilu ar odziņu. Gudro Sievu skola piedāvā nodarbības, kurās uzzināsi jaunākās modes tendences un knifiņus, kā izcelt savā augumā visskaistāko.

Piedāvājam 5 nodarbību kursu Izveido savu perfekto stilu pie stilistes un grima mākslinieces Baibas Grīnas, kā arī vienas nodarbības semināru pie stilistes Evijas Briedes Figūras korekcija ar apģērba palīdzību.

 

Aicinām nākt kopā ar draudzenēm, lai kopā pavadītu jauku, sievišķīgu un iedvesmojošu vakaru!


Figūras korekcija ar apģērba palīdzību!

Nodarbībā analizēsim augumu tipus un noteiksim, kāds ir Tavs tips. Mācīsimies, kā ar pareizu apģērba piegriezumu, nošuvi vai garumu izcelt Tevī skaistāko. Kopīgi ar stilisti Eviju Briedi sapratīsim, kādus apģērbu modeļus, detaļas un aksesuārus izvēlēties tieši Tev. Noskaidrosi, kam ir jābūt katras sievietes skapī un kas ir aktuāls modē tieši šajā sezonā! PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas 

Tuvākā nodarbība: 8.janvāris plkst. 18:00

DRAUDZĪGA CENA: Ls 10

 

Apģērba un aksesuāru krāsu harmonija!

Personīgā krāsu tipa noteikšana (pēc gadalaiku klasifikācijas) ir viens no harmoniska ārējā izskata pamata noteikumiem. Zinot personīgo krāsu tipu, Tev būs vieglāk piemeklēt sev apģērbus un aksesuārus, kas Tevi dara jaunāku, svaigāku un skaistāku. Stiliste Evija Briede mācīs, kā izcelt savu individualitāti un pēc kādiem nodacījumiem veidot garderobi vienotā krāsu gammā.

Apgūsi toņu klasifikācijas un kā atšķirt “savas” krāsas no “svešām”. Praktiski noteiksim sev piemērotākos toņus, kurus pareizi kombinējot, var iegūt vislabāko izskatu - komplektējot garderobi, krāsojot matus un veidojot make up, kā arī pielāgojot stilu savai personībai.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākā nodarbība: 25.janvāris plkst. 18:00

Reklāma
Reklāma

DRAUDZĪGA CENA: Ls 10

 

Stila kursi

 

Izveido savu perfekto stilu (5 nodarbības) pie Baibas Grīnas!

Piedavājam brīnišķīgu stila veidošanas meistarklasi, ko vada stilste un grima māksliniece Baiba Grīna. Piecu nodarbību laikā Tev būs iespēja pa soļiem iemācīties visas nepieciešamās lietas, lai izvēlētos un izveidotu savai personībai visatbilstošāko stilu. Iemācīsies, kāda fasona un krāsas apģērbs Tev vislabāk piestāv un kā tam pieskaņot aksesuārus, frizūru un grimu. Pasniedzēja dalīsies arī ar praktiskiem padomiem par iepirkšanos un veiksmīgākā stila izvēli tieši Tev. Kursa noslēgumā Tu saņemsi Baibas Grīnas parakstītu apliecinājumu, kā arī mini fotosesiju pie Gudro Sievu skolas fotografa Mārtiņa Garā. LASĪT PILNU KURSA APRAKSTU!

Cena par pilnu kursu: Ls 60
Pašlaik grupa jau uzsākusi savu apmācību. Ja vēlies pieteikties nākošajai grupai, tad raksti uz gudrosievuskola@mammam.lv.

 

TEVI VAR INTERESĒT!

Kā iemīlēt pašai sevi? ir iedvesmojoša un pašapziņu stiprinoša nodarbība, kas palīdzēs padarīt Tavu dzīvi laimīgāku. Savukārt modernas frizūras iemācies taisīt pati sev nodarbībā Mācāmies pīt dažādas bizes.

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora cepumiem