Dejošana bērniem. Iepazīšanās nodarbība BEZ MAKSAS!

Turpmāk Gudro Sievu skola piedāvā Tavam bērnam dejošanas nodarbības katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18:30. Nāc uz pirmo iepazīšanās nodarbību 18:30 BEZ MAKSAS! Nodarbības sākas 19.septembrī.

Foto Aigars Hibneris, speciāli Gudro Sievu skolai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto Aigars Hibneris, speciāli Gudro Sievu skolai

Gudro Sievu skola sadarbībā ar deju skolu COLOUR POINT piedāvā deju nodarbības bērniem. Nodarbības paredzētas 4 līdz 6 gadus veciem bērniem! Šis ir labs veids, kā uzzināt, vai Tavam bērnam tiešām patiks nodarboties ar deju, vai viņam vienkārši patīk dejot mūzikas pavadījumā. Nodarbības notiks katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18:30 Gudro Sievu skolas un ģimenes portāla mammamuntetiem.lv telpās - Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā).

 

Deju nodarbības vada deju skolas COLOUR POINT pasniedzēja Anna Rage. Šīs deju skolas koncepcija atšķiras ar to, ka bērniem tiek piedāvāta vispusēja ķermeņa attīstība, neliekot akcentus uz kādu konkrētu dejas veidu. Koncepcijas pamatā ir vispirms bērna ķermeni nostiprināt vispārēji, it kā veidojot pamata bāzi, uz kuras tad vēlāk tiek likti tādi deju virzieni kā balets, kas ir neatņemama visu deju stilu pamata bāze, "jazz dance", laikmetīgā deja un jebkuri citi deju virzieni, kas laika gaitā izveido profesionālu, daudzpusīgi attīstītu dejotāju, kurš ir spējīgs nodejot jebko. Vairāk par deju skolu COLOUR POINT lasi šeit - www.colourpoint.lv

 

Skaties bildes no deju nodarbības Gudro Sievu skolā!

{{ gallery }}

 

Nodarbība bērniem būs sadalīta pa 10 minūšu blokiem, kuru laikā tiks attīstīta līdzsvara izjūta, koriģēta stāja, ar dejiskiem elementiem tiks strādāts pie muzikalitātes un ritma izjūtas attīstīšanas, tiks iekļauti fiziskās sagatavotības vingrinājumi attīstot izturību, veiklību un koordināciju. Būs lēcienu sērijas, elastības vingrinājumi, un deju improvizācijas nodarbību noslēdzot.

Nodarbībā būs tik daudz dažādu elementu, lai bērni nezaudētu interesi un ar entuziasmu iesaistītos katrā nākošajā uzdevumā.

 

PIETEIKTIES DEJOŠANAS NODARBĪBĀM!

 

Reklāma
Reklāma

Nodarbības ilgums: 45 minūtes 

Nodarbības notiek: katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18:30

Cena: Ls 5 

* ar abonementu lētāk:

Ls 30 - 8 apmeklējumi (jāizmanto 2 mēnešu laikā)

 

Nākot uz nodarbību pirmo reizi, tā būs BEZ MAKSAS! Bezmaksas nodarbībai piesakies un papildus informāciju saņem rakstot uz baiba@mammam.lv vai zvanot 22472799.

 

Nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

 

 

------------------------------------------------------------------

Tikmēr kamēr bērni dejos, mammas cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora cepumiem!