Noskaidrotas pirmās divas pārvērtību dalībnieces!

Noskaidrotas pirmās ģimenes portāla mammamuntetiem.lv organizēto rudens pārvērtību dalībnieces. Tika iesūtītas ļoti daudz motivācijas vēstules no sievietēm visā Latvijā. Septembrī tiks organizētas pārvērtības divām dalībniecēm.

FOTO: Marika Eglīte

Ģimenes portālam mammamuntetiem.lv tika iesūtītas vairāk kā 160 motivācijas vēstules, kurās sievietes no visas Latvijas stāstīja, kāpēc tieši viņas vēlas sev stila pārvērtības.

Redakcija ir izvēlējusies divas dalībnieces, kuru dzīves stāsti un motvācija visvairāk aizkustināja - Mairita Trimalniece un Dana Šnaidere būs pirmās, kas pieredzēs brīnišķīgu, sievišķīgu pucēšanos kopā ar stilisti Eviju Briedi un fotosesiju kopā ar Mārtiņu Garo!

 

PĀRVĒRTĪBAS TURPINĀS!

Arī oktobrī un novembrī tiks izvēlētas jaunas pārvērtību dalīnieces no VISIEM iesūtītajiem pieteikumiem. Ja vēl neesi paspējusi pieteikties, tad to vēl vari darīt sūtot savu motivācijas vēstuli uz epastu baiba@mammam.lv.

 

Motivācijas vēstulē jānorāda:

* neliela informāciju par sevi;

* vecums, auguma parametri (garums, drēbju un apavu izmērs), lai stilistei būtu iespēja jau iepriekš piemeklēt apģērbu;

* vēlams foto, kur esi redzama pilnā augumā;

* tālruņa numurs, lai varam ar tevi sazināties.

 

Reklāma
Reklāma

___________________________________________________________________________________________________

 

Informācija par pārvērtību atbalstītāju:

 

Skaistā projekta atbalstītājs "Feminella Hyalosoft" dalībniecēm dāvinās produktus, kam jābūt katras mājas aptieciņā:

* "Feminella Hyalosoft" ovulas ir maksts mitrināšanai ar hialuronskābi, kurai piemīt izteikti mitrinošas un reģenerējošas īpašības.

"Bionect" krēms, kas pārklāj kairinātas vai bojātas ādas virsmu, aizkavējot mikroorganismu piekļūšanu un aizsargājot pret noberzumiem, nobrāzumiem un izžūšanu.

"Bionect Silverspray" - izsmidzināms pulverveida brūču pārklājums vietējai lietošanai, kura sastāvā ir hialuronskābe un koloidālais sudrabs.

* "Bionect" marles pārsēji, kas labo īpašību dēļ tie uztur mitru brūces vidi, apgādā ar ūdeni vidi ap šūnām un starp tām, tādējādi vecinot šūnu migrāciju.

 

 

 

Pārvērtību dalībnieces tiks pucētas salonā Laimalux.