Pērc veļas mazgāšanas līdzekļus un laimē "Maxima" dāvanu karti!

"Gudrās Pūces skola", sākoties jaunajam mācību gadam, atgādina: izvēlies pārbaudītus veļas mazgāšanas līdzekļus un laimē! Pērc jebkurus divus akcijas produktus viena pirkuma reizē un laimē vienu no "Maxima" dāvanu kartēm!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Vairāk informācijas www.izdevigspirkums.lv (loterijas atļaujas Nr. 5878)

 

"Ariel Professional"
Tagad inovatīva traipu tīrīšanas tehnoloģija ir pieejama arī Tev "Ariel Professional" traipu tīrītājā. Tas palīdzēs iegūt perfektus traipu tīrīšanas rezultātus profesionālā līmenī – Tavās mājās! Jaunais traipu tīrīšanas līdzeklis Ariel Professional piemērots baltam un krāsainam apģērbam un ir pieejams trīs veidos:
Šķidrais traipu tīrītājs
Izmantojot dozēšanas uzgali, uzliet tieši uz traipa un/vai apm. 100 ml līdzekļa ieliet veļas mazgājamās mašīnas tvertnē uz drēbēm tieši pirms mazgāšanas.
Lietot veļas mazgāšanas līdzekli kā parasti pulverim paredzētajā nodalījumā.


Pulverveida traipu tīrītājs
Pievienot 30 g traipu tīrītāja kopā ar veļas mazgāšanas līdzekli pulverim paredzētajā nodalījumā veļas mašīnā.


Izsmidzināms traipu tīrītājs
Izsmidzināt tīrītāju tieši uz traipa.
Atstāt iedarboties līdz 10 minūtēm. Tad mazgāt nekavējoties apģērbu veļas mazgājamā mašīnā. Lietot veļas mazgāšanas līdzekli pulvera nodalījumā.




"Bonux"tīra traipus, bet ne kabatas
"Bonux" ir veļas pulveris ar nepārspējamu sniegumu savā cenu kategorijā pat, ja mazgājat drēbes cietā ūdenī. Bez tam "Bonux" piešķir drēbēm noturīgu svaigumu, izmantojot to pašu tehnoloģiju, kas tiek lietota augstākas kvalitātes veļas pulveros.



"Dreft"100% veidots formas aizsardzībai
"Dreft" ir vieglas iedarbības veļas mazgāšanas līdzeklis, kas maigi iztīra smalkus apģērbus. "Dreft" nesatur spēcīgas iedarbības sastāvdaļas, piemēram, balinātājus, tādēļ tas ir īpaši piemērots smalkiem audumu izstrādājumiem, piemēram, zīdam un vilnai. Īpašā "Fiber Flex" formula, kas ir "Dreft" sastāvā, ir radīta tieši tām sievietēm, kuras mīl savu apģērbu un vēlas pēc iespējas ilgāk saglabāt tā krāsas un formu. "Fiber Flex" formula palīdz novērst audumu izstiepšanos un izbalēšanu. "Dreft" palīdz saglabāt apģērba formu pat pēc 20 mazgāšanas reizēm!



"Lenor"
Apģērbs ir daļa no mūsu personības. Tas ietekmē mūsu sajūtas, noskaņojumu un rīcību. "Lenor" to saprot un piedāvā "Lenor Aromatherapy" veļas mīkstinātāju variantus ar dažādiem aromātiem. Pircēji izvēlas veļas mīkstinātājus, galvenokārt, pēc to aromāta. Lenor regulāri iepazīstina pircējus ar jauniem aromātiem saskaņā ar aktuālajām aromātu tendencēm. "Lenor" aromātu klāsts ir plašs, tādēļ katrs spēs atrast sev piemērotāko aromātu. "Lenor" varianti aptver pilnu aromātu spektru – no svaigajiem aromātiem līdz augļu un ziedu aromātiem.
"Lenor" sniedz daudz vairāk nekā tikai patīkamu aromātu:
Ilgi noturīgs svaigums – "Lenor" ir izstrādājis jaunu tehnoloģiju, kura liek aromātam izplatīties pakāpeniski. Tādējādi, valkājot ar Lenor skalotās drēbes, tās saglabā savu svaigumu ilgāku laiku.
Maigums – regulāra "Lenor" lietošana padara drēbes mīkstākas un ērtākas.
Rūpes par krāsām – "Lenor" pārklāj katru auduma šķiedru ar speciālu aizsargslāni, palīdzot ilgāk saglabāt drēbju sākotnējo izskatu un krāsas.
Antistatiskais efekts – "Lenor" novērš statiskās elektrības rašanos uz drēbēm. Tādējādi drēbes "nepielīp" pie ķermeņa un tās var brīvi un ērti valkāt.
Pieejami 3 kolekcijas: "Parfumelle", "Aromatherapy" un "Classic".

Reklāma
Reklāma



Tide

"Tide" – iedarbojas uz sakaltušiem traipiem vienā mazgāšanas reizē! Nebūs baltāks pat pēc 2 mazgāšanas reizēm ar lētāku veļas pulveri. "Tide" ir augstas kvalitātes universāls veļas pulveris, kas satur unikālu sastāvdaļu kompleksu, izmazgājot veļu pilnīgi tīru pat ar mazu veļas pulvera patēriņu. "Tide" īpašā formula padara balto veļu patiesi tīru un baltu. "Tide" īpaši labi izmazgā jebkurus traipus, kas rodas ķermeņa un auduma saskares rezultātā, piemēram, kreklu apkaklītes, piedurknes. Mazgājot krāsaino veļu ar "Tide Color", panāksiet lielisku tīrību un ilgāku krāsu noturību.