Aukstā zupa ar variantiem

 26. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 5479

Nepieciešams:

Tīrkultūra

vārīti kartupeļi

vārītas olas

svaigs gurķis

redīsiņi

zaļumiņi - dilles, lociņi

vārītas sarkanās bietes

sāls

vārīts atdzesēts ūdens

skābais krējums



Mūsu mājās katram garšo aukstā zupa  - receptes dažādas - lūdzu! 1) Sagriežu salmiņos vārītus kartupeļus, olas, svaigu gurķīti,redīsiņus un daudz, daudz zaļumiņus - dilles,lociņus. Sarīvēju vārītas sarkanās bietes un tad leju pāri tīrkultūru (protams tik cik nepieciešams, lai būtu zupa, nevis biezenis!), pēc garšas pielieku sāli un - LABU APETĪTI! Tieši tīrkultūras dēļ zupiņa sanāk padārga, jo mūsu ģimenē esam pieci kārumnieki, bet nu ļoti garšīgi! 2) Otrajā variantā viss tas pats, tikai tīrkultūras vietā vārīts, atdzesēts ūdens un skābais krējums katram pēc garšas un arī nav ne vainas (lētāk gan!).
 

Iesūtījusi: Dzintra Meiere, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk