Aukstā zupa karstai dienai

 26. maijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 4062

Nepieciešams:

2 l kefīra vai paniņu

250 g konservētu biešu

3gb cieti vārītas olas

2 lieli vārīti kartupeļ  

Dūmdesa

svaigs gurķis

redīsi

dilles un lociņi

smaržīgie pipari



Aukstā zupa karstai dienai! Laiks 20 min. Sarežģītība: viegla Valstu virtuve: Latvija 
 
Pagatavošana:
Sagriezt kartupeļus nelielos kubiņos, arī olu, tikai ne pārāk smalki (vislabāk vienreiz ar olu griežamo!) Dūmdesu, gurķi un redīsus sagriez salmiņos. Lielā bļodā salikt kartupeļus, olas, gurķus, redīsus, dūmdesu, smalki sagrieztus lociņus un apliet ar paniņām vai kefīru. Samaisīt, un tad pakāpeniski pielikt konservētās bietes, maisīt, līdz krāsa paliek patīkami rozā. Pasniegt bļodiņā, uzkaisot dilles un smaržīgos piparus!
P.S. Dūmdesa piedos zupai pikantumu!

 

Iesūtījusi: Marika Jazbute, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk