Ķiršu saldā zupa

 24. jūnijs 2012 8:00 Recepte  skatījumi: 4393

Saldā zupa no Elzasas virtuves!



Pasniedzot zupu, šķīvī liec dažas bagetes šķēles. Foto: Imants Ķīkulis


 4 personām

Gatavošana 45 minūtes
 
Sastāvdaļas:
100 g sviesta 
1,5 ēdk. miltu
750 ml ūdens
450 g ķiršu bez kauliņiem (vari izmantot arī saldētus)
50 g ķiršu liķiera
cukurs
1/2 bagetes
 
Gatavošana: 
1. Katliņā izkausē 50 g sviesta. Noņem no uguns, lai nesabrūnē, iemaisi miltus. Liec atpakaļ uz uguns un maisot pielej ūdeni. Uzvāri. Izmaisi, lai nebūtu kunkuļu. Pieliec ķiršus un liķieri, saldini pēc patikas. Uz mazas uguns vāri 30 minūtes. 
2. Kamēr zupa vārās, sagriez bageti šķēlēs un palikušajā sviestā pannā apcep no abām pusēm viegli zeltainu. Pasniedzot šķīvī liec dažas bagetes šķēles un lej virsū zupu. 
 
 
  Avots: Žurnāls 100 labi padomi 


Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Viedokļi