Laiks pa īstam iztīrīt mājokli!

Daudziem dzīvē gadījies saskarties ar situāciju, kad aizņemtības vai kāda cita iemesla dēļ māja ir burtiski "ieaugusi" putekļos, bet, ņemot vērā faktu, ka darba dienās nodarboties ar tīrīšanas darbiem nav spēka, sevišķi asi uzkopšanas darbu aktualitāte iezīmējas brīvdienās. Bet, ak vai – šīs divas dienas taču mums ir vienīgās, kad varam atpūsties no saspringtās ikdienas, uz tīrīšanas darbiem prāts nemaz nenesas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un, jā, ar uzkopšanu ir tāpat kā ar gludināšanu – sākumā to ieplānojam sestdienā, bet kad šajā dienā gadījušies kādi svarīgāki darbi, plāni ar vieglu roku tiek "pārmesti" uz svētdienu. Lieki teikt, ka svētdien mūždien tiek atrasts kāds aizbildinājums, kādēļ šķiet loģiski uzkopšanu atlikt uz vēl vēlāku laiku...


Šoreiz parunāsim par brīdi, kad jau divas nedēļas nogales pēc kārtas esam atlikuši uzkopšanu uz vēlāku laiku, māja ir netīra, uzkopt to jau atkal ir slinkums, bet šī iemesla dēļ, sirdsapziņas pārmetumi grauž nost, tomēr maksāt kādam par šķietami tik vienkāršu darbu kā uzkopšana šķiet dārgi, lai gan par šādu iespēju agrāk pat neesam interesējušies.


Tātad – ir divas iespējas:
1. Sakost zobus, uzrotīt piedurknes un tomēr ziedot dienu uzkopšanai.
2. Izveidot sarakstu ar veicamajiem darbiem un sazināties ar uzkopšanas profesionāļiem – SIA "LiiR".


Atcerieties, ja būsiet izvēlējušies otro iespēju, proti – lūgt palīdzību profesionālās uzkopšanas uzņēmumam "LiiR", gūsiet vairākas priekšrocības:
1. Vairāk laika saviem vaļaspriekiem kamēr SIA "LiiR" uzkopšanas speciālisti veiks darbu, Jūs mierīgi varēsiet nodoties savas iemīļotās grāmatas lasīšanai, doties uz lielveikalu iepirkties vai doties ar bērniem uz leļļu teātri – izvēle būs Jūsu ziņā.

2. SIA "LiiR" profesionāļu veiktus ikdienas uzkopšanas (gan fiziskām, gan juridiskām personām) un speciālos darbus, izmantojot augstākās kvalitātes tehnoloģijas. Zem pakalpojuma nosaukuma "uzkopšana" patiesībā slēpjas ļoti liels pakalpojumu spektrs un daudzus no šiem pakalpojumiem kvalitatīvi paveikt pat nav mūsu pašu spēkos tā var būt grīdas segumu vaskošana, paklāju vai mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, žalūziju ķīmiskā tīrīšana, teritoriju tīrīšana, zāles pļaušana un daudzi citi tīrīšanas darbi, nerunājot jau par logu mazgāšanu, kas daudzos gadījumos var būt pat bīstami.  

3. Augstu kvalitāti, kuru palīdzēs garantēt SIA "LiiR" ieviestā un uzturētā kvalitātes kontroles sistēma saskaņā ar standartu ISO 9001:2008, un pastāvīgu darbu uzraudzību. Ja paši mēdzam "piemirst" kādu pārāk tālu skapjaugšu, tad no SIA "LiiR" profesionāļiem ar pilnām tiesībām varam prasīt izvilkt no skapjaugšas vissīkāko putekli un notīrīt visaugstāko griestu lampu, kuru paši aizsniegt nevaram. SIA "LiiR" darba procesā lielākoties tiek veikta kvalitātes paškontrole, tomēr, ja darba gaitā gadījies ko piemirst izdarīt, katrs sevi cienošs uzņēmums, tajā skaitā SIA "LiiR", darbu veiks vēlreiz, lai nodotu to klientam ar kvalitātes garantiju.

Reklāma
Reklāma

4. Jums vairs nebūs jāraizējas par profesionālas uzkopšanas tehnikas, inventāra, ķīmisko līdzekļu iegādi. Vai atcerieties pēdējo nogurdinošo gājienu uz sadzīves lietu veikalu, kur apjukuši stāvējāt pie raibo pudeļu un kārbu rindas, nespējot izvēlēties, kuru no visa piedāvātā preču klāsta labāk pirkt? Vai brīdi, kad nopietni apsvērāt iespēju iegādāties dārgo robotu-pašgājēju (kuram tomēr bez visiem labumiem ir viens liels trūkums – tas tīra tikai grīdas, novārtā atstājot visu, kas atrodas augstāk). SIA "LiiR" profesionāļu komanda savā darbā vienmēr izmanto tikai vislabākos uzkopšanas līdzekļus un inventāru, kas ir sertificēti atbilstoši LR likumdošanas normām un ir apkārtējai videi, un cilvēku veselībai nekaitīgi. Parasti uzkopšanas līdzekļus un tehnoloģijas SIA LiiR izvēlas pēc iepriekšējas objektu apsekošanas, atbilstoši objektu segumu un materiālu veidiem.

5. Saprātīgas fiksētās izmaksas, ar kurām var rēķināties sava budžeta plānošanas laikā ja tomēr parēķināsiet, cik laika iegūsiet savu privāto lietu kārtošanai, kad nebūs jāveic uzkopšanas darbi un jādodas uz veikalu pēc sadzīves ķīmijas, kļūs skaidrs, ka SIA "LiiR" uzkopšanas profesionāļus piesaistīt ir gan ērti, gan izdevīgi.

6. Drošību neparedzētu misēkļu gadījumos uzkopšanas darbu veikšanas laikā (ir taču bieži gadījies ko saplēst vai apgāzt, tādējādi neatgriezeniski zaudējot kādu sev mīļu vai materiālā ziņā ļoti dārgu mantu). SIA "LiiR" civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polise paredz jebkādu darba procesā radušos zaudējumu segšanu.



Ieskaties: www.liir.lv