„Man ir 70, un beidzot es esmu gatava seksam!”

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

70 gadus veca kolorīta kundze paziņojusi, ka beidzot gatava nobaudīt fiziskās mīlestības priekus. Savā līdzšinējā mūžā dāma nekad nav bijusi kopā ar vīrieti, viņai tam neesot atlicis laika, jo bijis ļoti daudz jāstrādā, raksta portāls www.kasjauns.lv.

Foto: ekrānšāviņš no thesun.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: ekrānšāviņš no thesun.co.uk

Pema Šava ir kabarē dziedātāja. Amizanti, ka viņas skatuves vārds ir Sexational Pam – vārdā minēts sekss, taču pati palamas valkātāja ar to nekad mūžā nav nodarbojusies. Pema visu savu skatuves mūžu ir seksīgi lēkājusi blakus dažādiem mūziķiem – ieskaitot leģendāro Tomu Džonsu -, taču ar to arī viņas seksualitātes izpausmes aprobežojušās.

Iemesls, kāpēc seksapilā dziedātāja dzīves laikā tā arī nav atvadījusies no savas jaunavības plēves, galvenokārt bāzēts dogmatiskos uzskatos. Proti, viņa par netiklu uzskatījusi seksu pirms laulībām. Mūža laikā neviens nopietns precinieks neesot uzradies, bet gadījuma rakstura attiecības nav domātas Pemai Šavai.

Tomēr tagad viņa saka: „Nu ir laiks. Esmu gatava satikt kādu, kam dāvāt savu nevainību”.

Efektīgās kabarē dziedātājas prasības ir ļoti augstas. „Ceru satikt gara auguma tumsnēju un skaistu miljonāru,” viņa rezumē. „Esmu gatava laulībām un gatava gulēt ar vīrieti. Vecums nav nekāds šķērslis! Jūs paskatieties uz Džoannu Kolinsu!”

Pema iecienījusi valkāt visai atklātus un pat vulgārus tērpus. „Uzskatu, ka esmu labs ķēriens. Man ir 70, bet dvēselē jūtos jauna. Cilvēki nemaz netic, uzzinot manu gadu skaitu. Turklāt, tā kā neesmu bijusi precēta un man nav bērnu, esmu pilna enerģijas un ļoti jautrs, dzīves nenogurdināts cilvēks,” stāsta kundze.

Vaicāta, vai patiešām nekad nav bijusi kaut mazliet intīmās attiecībās ar pretējo dzimumu, Pema stāsta: „Mani skatuves tērpi vienmēr bijuši izaicinoši, un vīrieši domāja, ka mani var viegli ievilkt gultā. Tomēr tā nebija. Esmu ar vīrieti skūpstījusies, bet tas arī viss. Es biju seksuāla uz skatuves, koncertēju ar seksīgu segvārdu, bet dzīvē seksu neatļāvos. Mani nespēja savaldzināt pat ļoti iekārojami vīrieši, jo sekss ārpus laulības man nav pieņemams”.

Tomēr fakts, ka Pema dzīves laikā saglabājusi nevainību, nav pasargājis viņas dvēseli no mīlas sāpēm. Reiz kabarē dziedātāja iemīlējusies vīrietī. „Vienīgā reize, kad esmu gribējusi pārgulēt ar vīrieti, bija sen, sen Maltā. Kāds puisis nāca skatīties manu programmu katru nakti. Tomēr es nebiju gatava pārcelties uz dzīvi tur, un tāpēc arī sekss nebija iespējams,” secina 70 gadus vecā nevainīgā dāma.
 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma