Es gaidu viņu, iedegusi sveces ar tualetes atsvaidzinātāja aromātu

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Krēslains vakars, nakts sākums. Laternu spožās gaismas izrotā aizkaru krokas. Romantiskas mūzikas vietā glaimo trolejbusu dūkoņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sēžu un izvērtēju situāciju. Vēl joprojām kārtība un tīrība ir mana prioritāte. Vairāk vai mazāk, mani viss apmierina. Interjeru papildina degošās sveces ar tualetes atsvaidzinātājam līdzīgu aromātu. Viņš ir izgājis. Man vienmēr patikuši kopti vīrieši, tāpēc aizdzinu viņu sakopties. Arī „dzīšanas” spēja man piemīt. Šoreiz ne joku dzīšanas nozīmē.

Viņš atgriežas. Apsēžas un skatās uz mani. Patīkama smarža, D&G Light blue ir mans mīļākais vīriešu smaržu aromāts. Labi, ka viņš to zina. Man patīk vērot, taču viņš ir apmulsis un skatās uz mani ar izbrīnu un jautā, vai viņam kaut kur kaut kas ir netīrs, izbola acis. Es, protams, būdama humoriska rakstura, pasmaidu un saku, ka es jau visu neredzu. Viņš novelk savus šortus un saka, lai es viņu aplūkoju kārtīgi, ko arī nesteidzīgi izdaru.

Viņš ir apmulsis un skatās uz mani ar izbrīnu un jautā, vai viņam kaut kur kaut kas ir netīrs, izbola acis. Es, protams, būdama humoriska rakstura, pasmaidu un saku, ka es jau visu neredzu.


Sveču gaisma istabu ir padarījusi siltāku un kautrībai šeit nav vietas. Iemalkojot viskiju ar ledu, es turpinu uz viņu skatīties. Smieklīgi, kad viņa vaigi vairs nav viegli sārti, bet gan koši sarkani. Iečukstu, ka viss ir tīrs un arī aromāts, kas plūst no viņa, ir dievīgs.

Es apsēžos savā vietā, bet viņš pagriežas sāņus. Man, protams, ir jāpasmaida par sava uzdevuma perfektu veikumu, kas arī ir iemesls nākamajam malkam viskija.
Ar nepacietību viņš gaida, kas būs tālāk, tas mani sāk kaitināt. Viņaprāt, istabas bēšās sienas, kļuvušas romantiski krāsainas. Iekarsis un seksuāli pievilcīgs, taču es tikai smaidu un malkoju malku pēc malka.

Iesūtījusi: Karīna Drieka,Mīlas dēku konkursa dalībniece.

Reklāma
Reklāma