Pārvērtību projekts "Pirms un pēc" kopā ar ALFAPARF Milano

Kādas ir Jūsu pirmās asociācijas, dzirdot vārdu „pavasaris”? Debesīs aizvien spožāk sāk spīdēt saulīte un daudz vairāk gribas smaidīt. Viss mostas no ziemas miega, un gaisā jūtams svaigums un možums. Košās krāsas nomaina ierasto pelēcību. Rodas tādas patīkamas, liegas sajūtas... Kad šķiet tūlīt notiks kaut kas jauks, kaut kas gaišs. Pareizi? 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Mēs izlēmām negaidīt, pavasara atnākšanu, tā kā tas parasti nāk ilgāk kā gribētos, pelēkums cīnās pretī, bet sirds nevēlais ilgāk gaidīt... tāpēc mums pavasaris sākās jau ar martu!

 

 

Pateicoties profesionālās matu kopšanas līdzekļu ģenerālsponsoram, izmantojot ALFAPARF Milano matu kosmētiku, māmiņu portālā www.maminklub.lv tika uzsākts skaistuma pārvērtību projekts „PIRMS un PĒC”, vairāku posmu garumā.

 

 

Uzsākot projektu, tika izvirzīti šādi mērķi – atgādināt par to, cik svarīgi ir rūpēties par sevi mīlēt un lutināt sevi, iedvesmot sevi sagaidīt pavasari jaunā, skaistā un šarmantā tēlā. Būt gaumīgai, stilīgai un, galvenais, pārliecinātai par sevi sievietei.

 

Protams, ALFAPARF Milano viens no būtiskākajiem uzdevumiem bija izstāstīt un parādīt plašai auditorijai, cik svarīgi ir uzticēties tieši profesionālās skaistumkopšanas sfēras pārstāvjiem, kas ir profesionālās iemaņas, pieredze un savā darbā izmanto mūsdienīgu, profesionālās matu kosmētiskos līdzekļus.

 

Ceram, ka mums ir izdevies šo pārbaudīto patiesību nodemonstrēt ar projekta dalībnieču skaisto pārvērtību palīdzību, kurām veicies saņemt profesionāļu palīdzību. Vēlam lai šīs pārvērtības sniedz iedvesmu arī Jums - sagaidīt pavasari ar jaunām un skaistām vēsmām.

 

Projekts ilga 6 nedēļas, kur katru nedēļu viena no sievietēm devās uz skaistumkopšanas salonu uz brīnumainajām pārvērtībām, kuru rezultātus piedāvājam Jums apskatīt zemāk.

Visas projekta dalībnieces saņēma dāvanas sava skaistuma uzturēšanai, proti, matu skaistumkopšanas komplektus no projekta ģenerālsponsora ALFAPARF Milano. Tās sievietes pārvērtības portālā tvnet fināla balsojumā, kuras tiks visvairāk novērtētas – iegūs galveno balvu – privāto fotosesiju no Portreti.lv. Pārējās 5 konkursa dalībnieces saņems „Miss ALFAPARF Milano simpātija”, Miss TV net portāla simpātija”, „Miss Stella žurnālā simpātija” un „Miss Māmiņu kluba simpātija” titulus.

 

Pateicamies visiem iesaistītajiem meistariem, ar kuru palīdzību mums izdevās uzdāvināt svētkus visām projekta dalībniecēm, kā arī parādīt cik svarīgs un nozīmīgs ir „profesionāļu dzīvesveids” jeb profesionāļu apmeklējums, skaista dzīvesveida uzturēšanā.

 

Pārvērtību procesa nobeigumā, katrai projekta dalībniecei individuālu tika sniegi vērtīgi padomi no kreatīvās ALFAPARF Milano partneres Tatjanas Fast, lai katra sieviete labāk uzsvērtu savu skaistumu ar krāsošanas un griezuma palīdzību.

 

Ko par projektu saka dalībnieces?

lena11: „Esmu neizsakāmi laimīga, ka izlēmu piedalīties šajā Māmiņu klubs projektā „PIRMS un PĒC”, jo paralēli lieliski pavadītām 6 nedēļām, kas bija bagātas ar jaunu, noderīgu informāciju, es uzzināju par tādas ALFAPARF Milano profesionālās matu kosmētikas pieejamību.”

 

Tatjana Ankudenko: Projekts tiešām ir pierādījis sevi, tieciet mani, runājot savā vārdā, tas tiešām bija kā vērtīga un unikāla pieredze, kas man sniedza pašpārliecinātības sajūtu, PALDIES!”

 

Belka: „Vislielākais paldies par projektu!! Nu arī man ir darbības plāns un idejas galvā”

 

Mohn: „Liels paldies par projektu, darbu, pozitīvajām emocijām un prieku.”

 

NATALIJAMAMANIKI: „Vēlreiz paldies par dvēselisko, interesanto, emocionālo, skaisto un izzinošo projektu! Manuprāt, visas sievietes ir ieguvušas kādas vērtīgas un noderīgas atziņas projekta ietvaros, kas paliks prātā vienmēr. Jūs padarījāt Māmiņu Kluba dzīvi ne tikai interesantāku, bet arī skaistāku, pavasarīgāku!”

 

Reklāma
Reklāma

Salons «ULU», Kalēju iela 7 (2.stāvs), Rīga, LV-1009. Telefons: 67221806, www.ulu.lv, meistare-friziere un make-up: Ilze Ozoliņa, manikīrs: Žanna Gromova

 

 

Salons meistardarbnīca «VALKIRIJA», Lielvārdes 115, LV-1084, Rīga. Tālr.: 67591554, meistare-friziere un manikīrs: Aleksandra Vall, make-up: Tatjana Fast.

 

 

Salons «KARĒ», Stabu iela 13, Rīga, LV — 1010,  meistare — friziere: Inese Hšcanoviča, make-up un manikīrs: Monta Nillea.

 

 

Salons «ULU», Kalēju iela 7 (2.stāvs), Rīga, LV-1009. Telefons: 67221806, www.ulu.lv, meistare-friziere un make-up: Ilze Ozoliņa, manikīrs: Žanna Gromova.

 

 

Svētku salons «Soufflé», Smilšu iela 10, Rīga, LV-1050 Tālr.: +371 67271137, +371 29780990, www.soufflee.lv Meistare — friziere: Linda Steprane, make-up: Inese Stepko, manikīrs: Liāna Nazarova.

 

 

Salons «BELLEZZA», 13 Janvāra iela 21, Rīga, www.bellezza.lv; meistare-friziere: Kristīne Dombrovska, kosmetoloģe-vizāžiste: Ilze Kovaļevska, manikīrs: Oksana Šalare.

 

 

Ieskaties: www.aliksija.lv

 

http://www.facebook.com/pages/ALIKSIJA/281419528566813

 

 

Oficiālais "ALFAPARF Milano" pārstavis Latvijā - SIA "ALIKSIJA"

 Adrese: Ropažu iela 23-3, Rīga, LV-1039

 Tālr. : 67556755

 Fakss: 67556760

 E-mail: aliksija@aliksija.lv