Un viņi visi esot vienādi!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Kā zināms, daudzām meitenēm ir radies priekšstats, ka visi vīrieši ir vienādi, taču gribu pastāstīt par vienu no izņēmumiem! Viņš mani atraidīja, jo biju reibumā...

FOTO: Artis Rudzītis, www.artisfoto.lv

Kādu vakaru izdomājām paspēlēt pokeru draugu lokā. Lai gan nākamajā dienā man bija jādodas uz darbu, nolēmu mazās devās, bet tomēr lietot a Kādu vakaru izdomājām paspēlēt pokeru draugu lokā. Lai gan nākamajā dienā man bija jādodas uz darbu, nolēmu mazās devās, bet tomēr lietot alkoholu.

Pa ceļam uz pokeru mums pievienojās viens čalis, kas man sen jau patika — sauksim viņu par Mr.EE. Kā jau katrai meitenei, arī man tos džekus gribas pakaitināt, tāpēc visu vakaru speciāli nosēdēju klēpī draugam, pie kura notika šis pokera vakars, sauksim viņu par Mr.AA. Bet Mr.EE par to nebija ne mazāko emociju!!!

Viss draugu bariņš jau posās mājup, bet es... Man tomēr sanāca pārrēķināties ar alkoholu, un mājas patālu... Tādēļ Mr.AA izpalīdzīgi piedāvājās, lai pārnakšņoju pie viņa. Uzlikšot modinātāju, piecelšot mani, lai nenokavēju darbu. No sākuma piedāvājumu atraidīju, tomēr vēlāk piekritu.

 

Viss gāja vaļā... Taču, kad bija jāpāriet pie galvenā — atbrīvošanās no drēbēm —, viņš teica: „Ne šodien un ne te!”. Es biju vienkārši šokā un nezināju, ko iesākt! Izmēģinājos visādi, lai dabūtu, ko gribu, bet viņš palika pie sava un strikti teica: „ja tik ļoti gribi, tad satiksimies citu reizi un tu dabūsi... Bet ne tagad, kad neesi īsti skaidrā!”

 

No rīta bija ļoti savāda sajūta... Viņš mani pavadīja līdz darbam un solījās vēlāk piezvanīt. Piezvanīja! Un kopā mēs esam jau gandrīz gadu, lai gan pirms aprakstītās nakts es viņu gandrīz nepazinu... Nez, vai mēs būtu kopā, ja viss būtu izvērties citādi. Taču katrā gadījumā — nu nav viņi visi vienādi!

 

Kādu vakaru izdomājām paspēlēt pokeru draugu lokā. Lai gan nākamajā dienā man bija jādodas uz darbu, nolēmu mazās devās, bet tomēr lietot alkoholu.

Reklāma
Reklāma

 

Pa ceļam uz pokeru, mums pievienojās viens čalis, kas man sen jau patika — sauksim viņu par Mr.EE. Kā jau katrai meitenei, arī man tos džekus gribas pakaitināt, tāpēc visu vakaru speciāli nosēdēju klēpī draugam, pie kura notika šis pokera vakars, sauksim viņu par Mr.AA. Bet Mr.EE par to nebija ne mazāko emociju!!!

 

Kad bija jāpāriet pie galvenā — atbrīvošanās no drēbēm —, viņš teica: „Ne šodien un ne te!”. Es biju vienkārši šokā un nezināju, ko iesākt!

Viss draugu bariņš jau posās mājup, bet es — man tomēr sanāca pārrēķināties ar alkoholu, un mājas patālu... Tādēļ Mr.AA izpalīdzīgi piedāvājās, lai pārnakšņoju pie viņa. Uzlikšot modinātāju, piecelšot mani, lai nenokavēju darbu. No sākuma piedāvājumu atraidīju, tomēr vēlāk piekritu.

Viss gāja vaļā... Taču, kad bija jāpāriet pie galvenā — atbrīvošanās no drēbēm —, viņš teica: „Ne šodien un ne te!”. Es biju vienkārši šokā un nezināju, ko iesākt! Izmēģinājos visādi, lai dabūtu, ko gribu, bet viņš palika pie sava un strikti teica: „Ja tik ļoti gribi, tad satiksimies citu reizi un tu dabūsi... Bet ne tagad, kad neesi īsti skaidrā!”

No rīta bija ļoti savāda sajūta... Viņš mani pavadīja līdz darbam un solījās vēlāk piezvanīt. Piezvanīja! Un kopā mēs esam jau gandrīz gadu, lai gan pirms aprakstītās nakts es viņu gandrīz nepazinu... Nez, vai mēs būtu kopā, ja viss būtu izvērties citādi. Taču katrā gadījumā — nu nav viņi visi vienādi!

 

Iesūtījusi: Zaķītis, Mīlas dēku konkursa dalībniece.