Karstās olmaizītes darba dienas brokastīm

Karstmaizes brokastīs vai pie pēcpusdienas tējas - un puncītis laimīgs!:)

Olu kaujās iegūtās olas vajag likt lietā visdažādākajos ēdienos, piemēram, brokastu maizītēs. Autora foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Olu kaujās iegūtās olas vajag likt lietā visdažādākajos ēdienos, piemēram, brokastu maizītēs. Autora foto.

1. Vārītām ​olām noņem čaulu, tās sagriež mazos gabaliņos. 

 

2.Pievieno sarīvētu sieru, krējumu vai majonēzi, sakapātus lokus, sāli, piparus.



3. Iegūto masu samaisa



4. To vienmērīgās daļās uzsmērē uz maizes šķēlēm, kurām otra puse nedaudz nosmērēta ar sviestu, un maizītes novieto uz cepešpannas.




5. Cep cepeškrāsnī 220 grādos 10-15 minūtes, līdz siers izkusis un maizīšu virsiņs sāk apbrūnināties.

 

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījis Andris Potrebko

 

Sastāvdaļas

  • Rupjmaize - 2.šķēles
  • Olas - 1.gab
  • Siers - 50.g
  • Krējums vai majonēze - 75.ml
  • Sīpolloki - 2.gab
  • Sāls(ja lieto majonēzi var nelikt)
  • Pipari
  • Sviests