Māmiņas pucējas elegantos gumijas zābakos!

O, kā pavasara saule kutina degunu un liek domāt par puķainām kleitiņām! Nevajag gari domāt – ceļam tās ārā no skapja, lai pucētos! Neraizējies – dubļi un peļķes nav šķērslis, jo ir taču krāsaini un skaisti gumijas zābaki. :)

Mammām, kas ik dienu dodas garās pastaigās ar ratiem vai ar mazulīti pie rokas, krāsaini gumijas zābaki tuvākajos mēnešos noteikti būs vieni no mīļākajiem apaviem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammām, kas ik dienu dodas garās pastaigās ar ratiem vai ar mazulīti pie rokas, krāsaini gumijas zābaki tuvākajos mēnešos noteikti būs vieni no mīļākajiem apaviem!

 

Modīgi, ērti, praktiski un kas galvenais – krāsaini! Tāpēc mammām, kas ik dienu dodas garās pastaigās ar ratiem vai ar mazulīti pie rokas, šie apavi tuvākajos mēnešos noteikti būs vieni no mīļākajiem. Interneta gumijas zābaciņu veikalā www.boomboots.lv ir ļoti pievilcīgs piedāvājums!

Apavu izvēle mazu bērnu māmiņām reizēm sagādā īstas mokas – vajag, lai būtu ērti. Lai var viegli izskriet pakaļ savai mazajai atspolei. Lai kājas parkā nepaliek slapjas. Lai nav grūti iet tālus gabalus, dodoties pastaigās ar ratiem vai ar savu atvasi, kuras kājiņas ik pa laikam nogurst un prasās mammas opā. Nū, tievu papēdīšu zābaciņos ko tādu paveikt ir neiespējamā misija – to noteikti jau paguvusi pārbaudīt ikviena jaunā māmiņa! 

 

Jā, bet katrai mammai taču gribas, lai apavi ir ne vien ērti un praktiski, bet arī – glīti. Īpaši pavasarī, kad daba mostas līdz ar sievietes vēlmi būt sievišķīgai un skaistai... 

 

Skaties www.boomboots.lv zābaciņus un cenas!

 

Mīļā, atceries, ka šodien gumijas zābaciņi nav paredzēti tikai darbiem dārzā. Šodien gumijnieki ir krāsaini, ar lentītēm un pat ar augstu papēdīti! Palūko zābaciņu piedāvājumu boomboots.lv – šo gumijas zābaku dizains ir gaumīgs, elegants. 


Reklāma
Reklāma

Daži knifiņi pucējoties:

- savus jaunos gumijas zābakus no boomboots.lv tu vari saskaņot, piemēram, ar sava bērniņa ratu krāsu! Vai, piemēram, ar meitiņas rozā zābaciņiem, savukārt tev - melni zābaki ar rozā lenti;

- gumijas zābaciņu lenti pieskaņo, teiksim, savai pavasara cepurei vai cimdiņiem. Gaišzila berete + melni zābaki ar gaišzilu lentīti.

- varbūt saskaņo savus punktotos zābaciņus ar meitas punktoto lietus mētelīti? 

 

- ja ar zempapēžu apaviem esi uz “jūs”, izvēlies gumijniekus ar paaugstinātu papēdīti – arī tie ir ļoti ērti;

 

-  šos zābaciņus, ko iegādāsi tagad, agrā pavasarī, vasarā varēsi vilkt arī uz zaļumballi, mūzikas festivāliem, piknikos;

- laba dizaina gumijas zābaki ļooti labi izskatās gan pie kleitām, gan pie plandošiem brunčiem, gan arī pie šortiem un džinsenēm!

 

Skaties www.boomboots.lv!