Kā tētis meitiņai lūdza piedošanu

"Meitai tuvojās vārda diena, un kopā bijām izdomājuši, kādu dāvanu viņai dāvināt. Kādu dienu viņa pienāca man klāt un pārjautāja, vai viņai būs vārda dienas dāvaniņa. Atbildēju, ka šoreiz nebūs, jo mūsu ģimenē ir finansu krīze," kādu gadījumu attiecībās ar meitu ģimenes portālam mammam.lv/tetiem.lv uztic kāds tētis. 

Ģimene attēlā nav stāsta varoņi. Foto iesūtījusi mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā lietotāja Dagnija Antāne.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimene attēlā nav stāsta varoņi. Foto iesūtījusi mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā lietotāja Dagnija Antāne.

 

Teicu, ka dāvana būs varbūt tikai pēc mēneša. Viņa ar skumjām aizgāja prom. Pēc tam es ilgi domāju un raudāju visu nakti - kāpēc tieši meitai būtu jācieš? Un kāpēc es atgrūdu, pateikdams nē? Vai tāda ir mīlestība pret bērnu? Nē!

 

Nākamajā dienā es pasauca meitu, lai aprunātos. Izstāstīju, ka iepriekšējo nakti slikti gulēju un ka raudāju par to, ko izdarīju. Raudāju meitas priekšā un lūdzu piedošanu. Teicu, ka dāvana tomēr būs, vienalga, kāda krīze ies pāri. 

 Raudāju meitas priekšā un lūdzu piedošanu. Teicu, ka dāvana tomēr būs, vienalga, kāda krīze ies pāri. 

Gatavojos no bērna puses saņemt sliktāko - ka viņa paskatīsies uz mani un aizies prom. Bet sanāca otrādi – viņa mani samīļoja un ļāva uz sava pleca izraudāties kā mazam bērnam. Tagad esmu ļoti priecīgs, ka man ir saprotoša meita. Un es viņu par to MĪLU!

 

Reklāma
Reklāma

Tas nav pazemojums lūgties bērnu priekšā, bet gandarījums par to, ko izdarījāt.

Vecāki, lūdziet saviem bērniem piedošanu, jo ikdienas rutīnā mēs aizmirstam par viņiem. Ejiet un lūdzaties uz ceļiem, un bērni vecākus sapratīs. Iedos Jums savu bērna mīlestību. Un neaizmirstiet par vecāku mīlestību.

 

IZLASI ARĪ: Kur lai bērns iegūst naudu?