Salds miedziņš vecākiem – salds miedziņš mazulim

No 20. līdz 21. maijam viesnīcā Rīdzene notiks seminārs vecākiem - Kā panākt, lai bērns naktī gulētu, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, kura bērnam ir problēmas ar miegu. Pasākumu rīkos centrs - izglītība visai ģimenei Prosum.

Reklāmfoto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāmfoto

Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar pasaulē šobrīd jaunākajām un efektīvākajām metodēm, kā panākt, lai bērns vieglāk iemigtu, gulētu dziļākā miegā visu nakti un atbrīvotos no negulēšanas iemesliem. Ar tām iepazīstinās Latvijā vispāratzīti speciālisti un psihoterapeiti:  Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūta anesteziologs reanimatologs un Miega laboratorijas vadītājs Juris Svaža, psihoterapeite Jurita Smiltiņa, kura strādā ar smilšu terapijas metodēm un psihoterapeite Agija Bogdanova, kura strādā ar mākslas terapijas metodēm.

Pasākuma laikā ikvienam vecākam būs iespēja pašam praksē izmēģināt mākslas terapijas metožu efektivitāti, kā arī uzdot jautājumus un saņemt konsultācijas.

Semināra sākums - 20. maijā plkst. 17.30. Visus interesentus aicinām reģistrēties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrēties var interneta mājas lapā www.prosum.lv, kā arī pa tālruni - 29121843.

Par centru – izglītība visai ģimenei Prosum:
SIA Prosum mērķis ir izveidot izglītības centru bērniem un vecākiem - Bites skoliņa. Vecākiem jau šobrīd piedāvājam izglītojošus seminārus, savukārt bērniem plānojam piedāvāt licenzētu pirmsskolas izglītības programmu (vecumā no 2 – 7 gadiem), inovatīvu izglītības programmu bērniem ar īpašām vajadzībām, kā arī radošās attīstības un muzikāli izglītojošo programmu (vecumā no 1 līdz 12 gadiem).


Papildus informācija:
Sandra Daubure
SIA Prosum valdes locekle
Tālr: +371 2 9121 843
e-mail: daubure@prosum.lv

Reklāma
Reklāma