Termoveļa bērniem. Lai silti aukstā laikā!

Kā vienmēr sāpīgs jautājums, kā apģērbt mazuli? Vasarā moka karstums un spilgtā saule. Mazuļu biežais saslimšanas cēlonis vasarā ir tieši sasvīšana un saaukstēšanās, mašīnā lietojot kondicionieri vai telpās uzturoties caurvējā. Taču ziemā pasargāt mazuļus ir vēl grūtāk, jo parasti bērnus "satuntulē" ejot ārā, bet ieejot no āra iekštelpās bērni sasvīsts. Ir grūti saprast, kad mazulim ir auksti un kad silti. Pieaugušie tausta degunus un rokas, lai uzminētu, kā jūtās mazulis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par to, kā  šīs problēmas risina privātajā pirmsskolas izglītības iestādē BeBe.lv, pastāstīja mums tās vadītāja Rita Stikāne: "Ziemas sezona ir īpašs laiks un pārbaudījums gan vecākiem, gan pedagogiem. Protams, šajā laikā pastiprinās saslimšanas un liela vaina tajā ir bērnu nepareiza saģērbšana. Parasti pirms ziemas sezonas BeBe.lv dārziņā tiek organizētas sapulces, kurās BeBe.lv pedagogi stāsta, kā ir jāapģērbj bērni. Liela problēma ir tajā, ka vecāki atved bērnus ar mašīnu uz bērnudārzu un aizmirst, ka bērni pa dienu laiku pavada arī ārā un spēlējas sniegā. Tas nozīmē, ka nepieciešams ūdensnecaurlaidīgas bikses, zābaki un cimdi. Bērni, viennozīmīgi, saaukstēsies, ja, uzturoties ārā vai pastaigājoties, piecu minūšu laikā rociņas un kājiņas kļūs slapjas. Un tāpēc ziemas periodā notiek liels izglītošanās process vecākiem. BeBe.lv bērnudārza darbinieki māca vecākus, kā bērni jāģērbj, lai viņiem būtu silti un lai viņi nesasvīstu."


Labs risinājums šādai problēmai
termoregulējošs apģērbs

Pareiza apģērba izvēle ir ļoti būtisks faktors, kas nodrošina maksimālu komfortu apģērba valkātājam. Termoregulācija ir mehānisms, kas atbild par optimālas temperatūras nodrošināšanu organisma svarīgo procesu darbībai, neatkarīgi no apkārtējās vides temperatūras svārstībām. Īpaša sadarbība BeBe.lv privātai pirmsskolai ir izveidujusies ar uzņēmumu SIA "ThermoKid". "ThermoKid" nodarbojas ar bērniem domātas termoveļas ražošanu, mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību. "ThermoKid" piedāvā divus īpaši bērniem izstrādātus modeļus (sīkāks modeļu apraksts ŠEIT). "ThermoKid" termoveļa  ir unikāla ar to, ka atrisina visas pirms tam minētās problēmas. Nēsājot "ThermoKid" apakšveļu, bērnam nekad nebūs auksti un viņš nekad nebūs sasvīdis. Labi ir arī tas, ka nav nepieciešams bērnu "satuntulēt" vairākos slāņos.

BeBe.lv audzinātājas ir pārliecinājušās, ka pie gaisa temperaturas ap mīnuss 2 līdz 4 grādi ir pilnīgi pietiekami uzvilkt "ThermoKid" termoveļu, pa virsu kombinzonu, un bērns ārā jutīsies komfortabli. Ja ir aukstāka ziema, tad virs apakšveļas var uzvilkt jaciņu kā otro slāni un kā trešo slāni — kombinezonu.

 

Reklāma
Reklāma

Kāda ir "ThermoKid" apakšveļa?
"ThermoKid" apakšveļa piemērota aukstam un vidēji aukstam laikam. "ThermoKid" termoveļa ir ekoloģiski tīra, veļas audums nekairina bērnam ādu. Moderns auduma škiedrvielu sastāvs — polipropilēns, poliesters un elastāns, nodrošina efektīvu termoregulējošo funkciju — mitruma novadīšanu un siltuma saglabāšanu. Īpaši ērtu valkāšanu nodrošina flatlock šušanas tehnika.
"ThermoKid" apakšveļa tika testēta Rīgas Tehniskā Universitātē, kur tika pierādīts, ka šāda veļa funkcionē tā, lai atvieglotu daudzu vecāku rūpes par mazuļa salšanu un svīšanu.
Taču vēl svarīgāki testi tika veikti Starptautiskajā tekstilizstrādājumu ekoloģijas nozares pētniecības un testēšanas asociācijas institūtā "HOHENSTEIN" (www.hohenstein.de)

"ThermoKid" ražotajai precei ir piešķirta atļauja atbilstoši standartam Oeko-Tex® Standard 100 izmantot Oeko-Tex® preču zīmi, kas pierāda, ka "ThermoKid" termoveļa neizraisīs nekādas alerģijas tās valkātājam. (Vairāk lasi ŠEIT)


"ThermoKid" termoveļa ir nopērkama Rīgā, Siguldā, Daugavpilī, Valmierā, Cēsīs, veikalos Burusports, Gandrs, Veikals.Ezi.lv, 689.lv, Sport2000.

"Thermokid" nav vienkārši apakšveļa, tā ir apakšveļa ar brīnumu, ar noslēpumu, kurš sargās mazuli ikvienā ģimenē! Viena komplekta cena — 27,99 LVL.

www.thermokid.lv email: info@thermokid.lv t.20000966

www.bebe.lv email: bebe@bebe.lv t.27000970 t.22326693