Cēsis gatavojas Starptautiskajai Ģimenes dienai

Šogad 15.maijā Starptautiskās Ģimenes dienas ietvaros Cēsu pašvaldības aģentūra „Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūra” organizē pirmos Cēsu pilsētas Ģimenes dienas svētkus.

Foto: iesūtījusi Laimdota Zvirbule, mammam.lv reģistrētā mamma. Pēc 19 gadiem...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: iesūtījusi Laimdota Zvirbule, mammam.lv reģistrētā mamma. Pēc 19 gadiem...

Stipra ģimene ir mūsu tautas dzīvā spēka un laimīgas nākotnes pamats, kas garantē tautas pastāvēšanu, izdzīvošanu un attīstību.

Lai vienotu visas ģimenes Starptautiskajā Ģimenes dienā, Cēsu pašvaldības aģentūra „Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūra” kopā ar Cēsu pašvaldības aģentūru „Vidzemes Vēstures un Tūrisma centrs”, Cēsu pilsētas domes Izglītības un Dzimtsarakstu nodaļu, Cēsu pašvaldības policiju, Cēsu bērnu un  jauniešu izglītības un veselības centru, Cēsu pilsētas mākslas skolu, Cēsu bērnu un jauniešu centru „Spārni”, Cēsu Svētā Jāņa Evaņģēliski luterisko draudzi un Cēsu rajona Sarkanā Krusta Jauniešu domi aicina ikvienu ģimeni piedalīties pirmajos Cēsu pilsētas Ģimenes dienas svētkos, kuros ģimenēm būs iespēja iepazīties ar Latvijā pirmo bērnu tiesību taku.

Maršruta sākums Cēsu pilsētas Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, kur varēs saņemt visu nepieciešamo informāciju.
Ģimenes bērnu tiesību takas maršrutā varēs doties jebkurā laikā no plkst. 16:00 līdz 18:00, piedaloties dažādās atrakcijās.

Pasākuma noslēgumā no plkst. 18:00 līdz 20:30 Maija parka estrādē ģimenēm veltīts koncerts un atrakcijas.

Cēsu pašvaldības aģentūras „Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūra” direktore Iveta Sietiņsone aicina visas ģimenēm aktīvi un interesanti pavadīt šo dienu, kā arī piedalīties organizētajos pasākumos pilsētā.

Vairāk informācijas:  Ivita Puķīte, Ģimenes atbalsta nodaļas vadītāja t.64127898

Informāciju sagatavoja: Vita Pētersone „Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūras” projektu vadītāja - attīstības speciāliste
 

Reklāma
Reklāma