DELFI
tasty

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Negribu vannā ēst putru!

Samantu (2 gadi) bija noķēris Rota vīruss un es, lai netraumētu punci vēl vairāk, saku, ka drīz būs jāēd mannā putriņa. Samanta sāk raudāt: "Nē... es negribu vannā ēst putriņu"... :) Samanta ēd sardeli, bet saka, ka tas ir cīsiņš. Saku, ka nē, cīsiņš ir tievāks un mazāks. Samanta nokož sardeles gabaliņu un saka: "Re, tagad ir cīsi

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Marinētas baravikas
Kad mežā baravikas ir pārpārēm, tad ir laiks tās marinēt!

Receptes » Kūkas un kēksi

Rabarberu kūka ar putukrējumu

Recepte / Kūkas un kēksi | Skatījumi 2647

 

Sastāvdaļas

1. Rabarberi 400 g
2. Olas 3 gab.
3. Salda krējuma 130 g
4. Cukurs 200 g
5. Vanilīncukurs 1 tējk.
6. Sāls
7. Milti 150 g
8. Cepamais pulveris 1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.

 

Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: dzēsts lietotājs
Raksts publicēts 7. Jan 2012 17:20
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE