DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Es esmu tavs bonusiņš

​Abi ar Tomasu (4 gadi) ejam no jūras. Tomass neklausa un nedod roku. Es viņam saku: "Ak tu mans neklausīgais pintiķītis." Tomass: "Es neesmu pintiķītis, es esmu tavs bonusiņš."   Piedalies JŪLIJA joku konkursā! BALVA VAIRĀK KĀ 50,00 EUR VĒRTĪBĀ NO APGĀDA ZVAIGZNE ABC  

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Mācies pagatavot gardu kompotu mājās! Recepte
Pagatavo gardu pašmāju ķiršu kompotu ziemai!

Šonedēļ populārākās ievārījumu un kompotu receptes!

  1. Zemeņu ievārījums
  2. Ogu pastila
  3. Ķiršu kompots
  4. Padomi ogu saldēšanai
  5. Zemeņu kompots

Receptes » Kūkas un kēksi

Rabarberu kūka ar putukrējumu

Recepte / Kūkas un kēksi | Skatījumi 2608

 

Sastāvdaļas

1. Rabarberi 400 g
2. Olas 3 gab.
3. Salda krējuma 130 g
4. Cukurs 200 g
5. Vanilīncukurs 1 tējk.
6. Sāls
7. Milti 150 g
8. Cepamais pulveris 1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.

 

Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: dzēsts lietotājs
Raksts publicēts 7. Jan 2012 17:20
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE