Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Ohhh, buba!

Ar dēliņu Valteru (2 g. un 6 mēn.) aizbraucām Rīgā uz Dominu. Gājām uz pārtikas veikalu iepirkties. Viņam kā patīk skriet, viņš skrien,skrien gar veikaliem, redz, ka veikalu skatlogos stāv manekeni - gan balti, gan melni. Skrien, skrien, un ierauga melnu manekenu, apstājas un saka (tāds izbrīnīts un pārsteigts) : "Ohhhh, buba!!!" :)  Šajā mē

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Tomāti sālsūdenī - vakariņu uzkoda drēgnajām ziemas dienām
Konservējam, konservējam, konservējam!

Receptes » Kūkas un kēksi

Rabarberu kūka ar putukrējumu

Recepte / Kūkas un kēksi | Skatījumi 3004

 

Sastāvdaļas

1. Rabarberi 400 g
2. Olas 3 gab.
3. Salda krējuma 130 g
4. Cukurs 200 g
5. Vanilīncukurs 1 tējk.
6. Sāls
7. Milti 150 g
8. Cepamais pulveris 1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.

 

Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: dzēsts lietotājs
Raksts publicēts 7. Jan 2012 17:20
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE