Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Sods uz galvas

Kristers (3 gadi) Tētis peldas. Kristers no krasta norāda: "Re kā tētis." Saku: "Jā, kuļas." Kristers: "Tā kā putukrējums." Pastaigājamies, un Kristers ierauga uzstādītu pieminekli, grib uz tā uzkāpt. Saku: "Ja tu kāpsi uz pieminekļa, policija tev uzliks sodu." Kristers: "Uz galvas?"   Piedalies 

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Uzcep sēņu plātsmaizi! Recepte
Izmēģini ko jaunu!

Receptes » Kūkas un kēksi

Treknā krēmīgā rabarberu kūka ar putukrējumu

Recepte / Kūkas un kēksi | Skatījumi 7050

Ja tevi neuztrauc kalorijas, bet garšas kārpiņas prasās pēc iepriecinājuma, izmēģini šo recepti. 

Kas var būt gardāks par putukrējumu un kūkām?
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Rabarberi 400 g
2. Olas 3 gab.
3. Salda krējuma 130 g
4. Cukurs 200 g
5. Vanilīncukurs 1 tējk.
6. Sāls
7. Milti 150 g
8. Cepamais pulveris 1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.

Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: dzēsts lietotājs
Raksts publicēts 3. Jun 2015 17:20
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE