Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Lai ātrāk varu savu krustu nest!

Gustavs (5 gadi): "Mammu, kad mani nokristīs?" Es: "Nu sarunāsim ar mācītāju, tas būs vasarā." Gustavs: "Kur viņu var satikt?" Es: "Svētdien baznīcā." Gustavs: "Būs jāaiziet, lai tas svētītājs zina, ko kristīt vajadzēs." Es: "Tā ir laba doma. Bet kāpēc tu gribi lai tevi nokrista?" Gustavs: "Lai ā

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Zemeņu uzpūtenis. Pirmās zemenes jau gatavas!
Laiks zemeņu baudīšanai!

Receptes » Kūkas un kēksi

Treknā krēmīgā rabarberu kūka ar putukrējumu

Recepte / Kūkas un kēksi | Skatījumi 6901

Ja tevi neuztrauc kalorijas, bet garšas kārpiņas prasās pēc iepriecinājuma, izmēģini šo recepti. 

Kas var būt gardāks par putukrējumu un kūkām?
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Rabarberi 400 g
2. Olas 3 gab.
3. Salda krējuma 130 g
4. Cukurs 200 g
5. Vanilīncukurs 1 tējk.
6. Sāls
7. Milti 150 g
8. Cepamais pulveris 1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.

Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: dzēsts lietotājs
Raksts publicēts 3. Jun 2015 17:20
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE