Mamma iemācījusi galvenās dzīves vērtības

Mana mamma ir vismīļākā, jo viņai galvenais ir ģimene un nekas cits.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mana mamma ir visčaklākā, jo viņa katru dienu mostas piecos pat, ja viņai ir brīvdiena, un sataisa man ar brāli brokastis, un viņa sakopj māju, izveido smuku dārzu, pelna naudiņu, un rūpējas par ģimeni. To visu viņa protams dara ar smaidu un prieku.
Mana mamma ir visskaistākā ārēji, piemēram, ir gadījies, ka man tētim ir prasīts: "Vai tad tev ir arī meita, ne tikai divi dēli?" Mana mamma ir visskaistākā arī iekšēji, viņai piemīt labestība un viņa ir ļoti patīkama personība.


Tāpat viņa prot visam dzīvē "pieiet" no gaišās puses un visu darīt ar smaidu un prieku


Mana mamma ir vissgudrākā, jo viņa ir iemācījusi man un manam brālim galvenās dzīves vērtības - mīlēt ģimeni un pastāvēt par savu ģimeni, un viņa vienmēr prot atrast pareizo risinājumu visās dzīves situācijās. Tāpat viņa prot visam dzīvē "pieiet" no gaišās puses un visu darīt ar smaidu un prieku, un tas dzīvē ir vissvarīgākais - mācēt būt laimīgam/ai! Tas arī lielā mērā ietekmē iepriekšminēto vērtību - skaistumu!
Mana mamma ir vissiecietīgākā, jo viņa, lai arī ko es vai kāds cits būtu izdarījis, piedos, bet liks saprast un nožēlot manu vai kāda cita pieļauto kļūdu.

Mana mamma Indra Slišāne (40)
Kristaps Slišāns (16)
 

Reklāma
Reklāma