Ziemassvētku klasika "Viens pats Ziemassvētkos 3" uz teātra skatuves

“Jaunais teātris” piedāvā atraktīvu mūziklu visai ģimenei “Viens pats Ziemassvētkos 3” ar populāru dziedātāju un aktieru piedalīšanos kino Rīga lielajā zālē 20., 21. un 26.decembrī.

Izrādē vēl piedalās dziedātāji – Olga Rajecka un Dainis Porgants, kuri atveidos galveno varoņu māmiņu un tēti. Abi ir šķīrušies, taču nav gluži aizmirsuši viens otru... Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādē vēl piedalās dziedātāji – Olga Rajecka un Dainis Porgants, kuri atveidos galveno varoņu māmiņu un tēti. Abi ir šķīrušies, taču nav gluži aizmirsuši viens otru... Publicitātes foto.

Izrāde veidota, kā aizkustinošs stāsts Ziemassvētku laikam ar draiskiem kaskadieru trikiem un īpaši veidotu video materiālu. Sižetā izmantots Ērika Kestnera darbs “Divas Lotiņas”, un, protams, iemīļotā filma “Viens pats mājās”.

Jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs mūziklā atveidos ne pārāk attapīgu policistu, kurš vairāk aizņemts ar domām par Ziemassvētku svinēšanu, nevis ar noziedzinieku tvarstīšanu. Nikolajs piedalījies jau vairākos “Jaunā teātra” mūziklos, atveidojot gan huligānu, gan princi, gan arī policistu, un vienmēr ir izpelnījies lielas skatītāju ovācijas.
Izrādē vēl piedalās dziedātāji – Olga Rajecka un Dainis Porgants, kuri atveidos galveno varoņu māmiņu un tēti. Abi ir šķīrušies, taču nav gluži aizmirsuši viens otru... Izrādē piedalās arī aktrise Indra Burkovska, kura iejutīsies atraktīvas pārdevējas lomā, kurai nākas tikt galā ar stresainiem dāvanu pircējiem un kura viegli atrod kontaktu ar bērniem. Bandītu lomas mūziklā atveidos šova „Dejo nost!“ uzvarētāji – Deniss Tumakovs un Sarmīte Prule, kuri arī rūpēsies par iespaidīgiem un smieklīgiem trikiem.

Galveno varoni atveidos  deviņgadīgais Raivo Jānis Johansons. Pārējās bērnu lomas izpildīs Latvijas Radio konkursa „Jaunās zvaigznes“ laureāti.
Mūzikla „Viens pats Ziemassvētkos“ idejas un dziesmu autore ir Laila Ilze Purmaliete. Režisors - Juris Rijnieks.

„ ... ja mazs zēns mājās paliek viens pats, tad noteikti kaut kas notiks, īpaši Ziemassvētku laikā! Un tā astoņgadīgais Tomass Ziemassvētkos paliek mājās viens, jo viņa tēva lidmašīna aizkavējas. Ļaundari, uzzinājuši, ka mazais Tomass mājās ir viens pats, nolemj ielauzties mājā un izlaupīt to ... Kā viņiem veicās, to nav grūti nojaust!“ Stāstu īpaši aizkustinošu dara bērnu sapņu piepildīšanās par ģimenes atkalapvienošanos.


„Jaunais teātris“ bērniem veidojis tādas izrādes kā  pirmā bērnu rokopera Arēnā Rīga „Olivers“,“Blumkvists - meistardetektīvs“, „Robins Huds“, „Trīs siventiņi un Cūkmens“, „Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti“, „Viens pats Ziemassvētkos 1 un 2“ u.c.


Biļetes iegādājamas „Biļešu Paradīzē“ kasēs. Pasūtījumi skolēnu grupām  pa tālruni 67331367

Ieskaties: www.jaunaszvaigznes.lv

Reklāma
Reklāma