Bilžu konkurss mazajām Princesītēm un Pirātiem! Balvā bērnu drēbītes!

Tava meitiņa ir visskaistākā princesīte, bet dēliņš – visšarmantākais nebēdnieks. Parādi viņus bildēs! Jo mazo Princešu un Pirātu fotokonkursā balvā dāvanu kartes no bērnu apģērbu zīmoliem Petra.lv un Deneze.lv

Bilžu konkursā mazie uzvarētāji saņems dāvanu kartes skaistu, Latvijā darinātu apģērbu iegādei. Foto no www.petra.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bilžu konkursā mazie uzvarētāji saņems dāvanu kartes skaistu, Latvijā darinātu apģērbu iegādei. Foto no www.petra.lv.

Lai piedalītos konkursā:

- Vienu žilbinošu bildi ar savu mazo princesīti vai pirātu ievieto galerijās sadaļā Mazās Princesītes un Pirāti. Nē, tavai atvasei bildē nav jābūt pārģērbtai princešu un pirātu kostīmos, jo katrā no mums taču mīt kā mazas princeses, tā mazi pirātiņi.:)

- Bilde (tikai viena!) konkursam jāpievieno līdz 2. novembrim (ieskaitot).


Kā sumināsim uzvarētājus?

- Vienu uzvarētāju no Princesītēm noteiks bērnu apģērbu zīmola Petra.lv vadītājas Katrīna un Juta. Mazā dāma balvā saņems dāvanu karti Ls 20 vērtībā, lai varētu sapucēties Petra.lv kleitiņās!

 

- Uzvarētāju no Pirātiņiem noteiks bērnu apģērbu zīmola Deneze.lv vadītāja Inga. Arī puisēnam dāvanā būs dāvanu karte Ls 20 vērtībā, par ko iegādāties skaistas drēbes no Deneze.lv!

 

Reklāma
Reklāma

- Laimīgos, kas dosies pucēties, izziņosim 4. novembrī.

 

Skaties Deneze.lv un Petra.lv apģērbus bildēs!

 

Piedalies!

Lai konkursam pievienotu foto, SPIED ŠEIT

 

P.S. Arī māmiņām mums šoruden ir skaists piedāvājums – apmeklēt Stila konsultācijas pie modes mākslinieces mammam.lv/tetiem.lv Gudro Sievu skolā. Tuvojas Ziemassvētku un Jaungada balles, īstais laiks pucēties!:)