Kā uzlabot attiecības laulāto starpā? Kursi precētajiem!

Vai esat laulāti vai ilgāku laiku dzīvojat kopā? Jūs vēlaties uzlabot savas attiecības?
Ja jūs atbildiet ar „jā” uz jebkuru no šiem jautājumiem, tad Laulāto kurss ir domāts jums.

Laulāto kurss ir paredzēts ikvienam pārim — vienalga, vai esat kopā gadu vai sešdesmit vienu gadu, vienalga, vai jums ir stipra ģimene vai arī cīnāties par tādu. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laulāto kurss ir paredzēts ikvienam pārim — vienalga, vai esat kopā gadu vai sešdesmit vienu gadu, vienalga, vai jums ir stipra ģimene vai arī cīnāties par tādu. Publicitātes foto.

Kas ir laulāto kurss?
Tie ir septiņi vakari jaukā atmosfērā. Divatā pie romantiska galdiņa jūs baudīsiet uzkodas, klausīsieties praktiskas uzrunas un pārrunāsiet tās divatā. Kursa laikā nav grupu darba un jums nebūs jādalās savā pieredzē ne ar vienu citu kā tikai ar savu laulāto.

Laulāto kurss ir paredzēts ikvienam pārim — vienalga, vai esat kopā gadu vai sešdesmit vienu gadu, vienalga, vai jums ir stipra ģimene vai arī cīnāties par tādu. Arī tad, ja jūsu laulība ir ļoti veiksmīga, kurss jums palīdzēs nostiprināt jūsu labos ieradumus. Ja, turpretī, jūsu laulība piedzīvo grūtības, tad kurss jums sniegs praktiskus līdzekļus, lai strādātu pie kritiskajiem jautājumiem. Daži šķirti pāri ir izmantojuši kursu kā līdzekli, lai atsāktu kopdzīvi. Lai arī kāda būtu jūsu situācija, praktiskās zināšanas un iemaņas, ko apgūsiet, palīdzēs jums attīstīt un nostiprināt jūsu attiecības.

 

SKATI FOTO!

Reklāma
Reklāma


Kurss notiek septiņu trešdienas vakaru garumā. Vakars sākas 19.00 un beidzas 21.30. Kursā uzrunas saka divi pāri: Krists un Linda Kalniņi, Rinalds un Ieva Granti.

Septiņu nodarbību laikā jūs atklāsiet praktiskus līdzekļus, kas palīdzēs:
- saprast vienam otra vajadzības;
- veiksmīgāk saprasties;
- veicināt tuvību, risinot konfliktus;
- sadziedēt savstarpējos ievainojumus;
- apzināties, kā jūsu audzināšana ietekmē jūsu attiecības;
- veidot labākas attiecības ar saviem vecākiem;
- uzlabot jūsu seksuālo tuvību;
- atklāt vienam otra mīlestības valodas un vēl daudz ko citu.

Lai arī laulāto kurss ir balstīts uz kristīgiem principiem, tas ir paredzēts gan kristiešiem, gan nekristiešiem. Daudzi pāri, kas nav baznīcai piederīgi ir atzinuši, ka kristīgais saturs kursa laikā tiek pasniegts tā, kas tas viņiem nelika justies neērti.

Katrā nodarbībā piedzīvosiet:
Jauku atmosfēru — kas līdzinās randiņam vai romantiskam vakaram.
Nelielas uzkodas divatā — sniedzot jums vietu un laiku atpūsties un parunāt.
Praktisku uzrunu — kas ir vienlaicīgi gan izglītojoša, gan saistoša.
Kafiju un personīgu diskusiju laiku kā pārim. Jums piedāvās pārrunu tēmas — dažreiz uzdevumu veidā. Fonā spēlēs mūzika, lai jūs nedzirdētu, ko saka citi pāri un citi nedzirdētu jūsu diskusiju.
Nebūs grupu darba — tādēļ uzelpojiet, jums nebūs par savām attiecībām jārunā ar kādu citu.
Mājas darbs — katras nodarbības beigās jums tiks uzdots mājas darbs. Tas jums palīdzēs nodarbībā dzirdēto pielietot savās attiecībās (neuztraucieties — nebūs nekādu pārbaužu vai atzīmju — tie ir domāti tikai jūsu ieguvumam).

Cik kurss maksā?
Maksa dalībai kursā katram pārim: Ls 7 par vakaru. Šajās izmaksās iekļauti visi ar kursu saistītie izdevumi — septiņas maltītes, grāmata “Laulāto kurss” un divas rokasgrāmatas, pāra dalība kursa noslēguma svinībās, kā arī ar kursa administrēšanu, organizēšanu un telpu izmantošanu saistītie izdevumi. Samaksu iespējams veikt, norēķinoties vairākās daļās.

Kāpēc šo iespēju izmantot?  
Regulāra automašīnas tehniskā apkope samazina automašīnas salūšanas risku un ļauj to lietot pārliecināti. Labākie sportisti pavada neskaitāmās stundas trenējoties uz izkopjot savu tehniku. Lielākie dzīves sasniegums prasa praksi, treniņu un nodošanos. Līdzīgi ir ar laulību. Stipras, mīlestības pilnas un ilgstošas attiecības nav nejaušība. Lai tās uzturētu romantiskas un dzīvas, tās prasa piepūli un nodošanos. Mēs vienmēr varam mācīties arī veiksmīgu laulību darīt vēl labāku.

Nākamais Ģertrūdes Laulāto kurss sāksies 2011. gada 5. oktobrī un notiks trešdienās, plkst. 19.00 – 21.30 Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā (Ģertrūdes ielā 8), Lutera zālē (pagrabstāvā, ieeja no baznīcas kreisās puses).

Piesakieties dalībai Laulāto kursā šeit.


Papildus informācija: http://gertrude.lv/kursi/laulato-kurss/

vai laulatokurss@gertrude.lv.