Profesionāli padomi aizkaru izvēlē. Bezmaksas nodarbība!

Gudro Sievu skolā jauna BEZMAKSAS nodarbība! Šoreiz mēs aicinām uz nodarbību, lai Tu uzzinātu par pamata noteikumiem, kas jāņem vērā, noformējot sava mājokļa, biroja vai jebkuras citas telpas logus! 

Noskaidro visu par aizkaru izvēli bezmaksas nodarbībā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Noskaidro visu par aizkaru izvēli bezmaksas nodarbībā!

Šī nodarbība paredzēta ikvienam, kas domā par aizkaru vai žalūziju iegādi vai maiņu savā mājoklī, birojā vai jebkurā citā telpā. Noskaidro, kas Tev jāzina pirms izvēlēties aizkarus vai žalūzijas? Uzzini, kādi ir aizkaru un žalūziju veidi un kas no tā ir piemērots tieši Tavām vajadzībām. Kā pareizi izvēlēties krāsu un audumu?

Uz Taviem jautājumiem atbildēs un savā pieredzē dalīsies dizaineres, žalūziju un aizkaru meistares no SIA "Viik".

 

SIA "Viik" ir mikrouzņēmums, kas radies, savus spēkus, izdomu un pieredzi apvienojot Ingrīdai Krūzei un Ivetai Vezei. Ingrīda Krūze ir divu bērnu mamma, kas strādājusi apģērbu jomā, audumu veikalā, kur arī sākās lielāka interese par logu noformējumiem un to dizainu izstrādāšanu. Tad savu darbiņu turpināja salonā "Kate" jau kā dizainere logu noformēšanā, līdz radās ideja radīt ko savu. Šajā nozarē viņa darbojas jau 16 gadus. Arī Iveta Veze ir divu bērnu mamma, kas logu noformēšanas nozarē strādā un mīl savu darbu jau 13 gadus. Nodarbojas ar aizkaru, gultas pārklāju, dekoratīvo spilvenu un citu interjera tekstilizstrādājumu radīšanu un izgatavošanu.

 

 

JAUNUMS! Sagatavo savus jautājumus un nosūti tos uz baiba@mammam.lv, lai speciālistes var uz tiem atbildēt nodarbības laikā!

 

Reklāma
Reklāma

Nodarbības ilgums: 1,5 stunda

Tuvākās nodarbības: 12.oktobris plkst. 18:00 un 19.oktobris plkst. 18:00

PIESAKIES BEZMAKSAS NODARBĪBAI!

 

Nodarbības notiek: Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799

 

Vairāk par Gudro Sievu skolas nodarbībām lasi www.gudrosievuskola.lv