Garderobes un sava stila veidošanas meistarklases

 

Ar prieku ziņojam, ka ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv Gudro Sievu skolas pasniedzēju komandai ir pievienojusies modes un tērpu māksliniece Ilze Patmalniece! Ilze ir absolvējusi Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolas Modes dizaina nodaļu, kā arī studējusi Modi Tallinas Makslas Universitātē un Latvijas Mākslas akadēmijā.
Stila meistarklasēs Gudro Sievu skolā tu iemācīsies izkopt savu stilu un izveidot jaunu garderobi!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Stila meistarklasēs Gudro Sievu skolā tu iemācīsies izkopt savu stilu un izveidot jaunu garderobi!

 

Lai gan mākslinieces pamatnodarbošanās ir svētku un ikdienas tērpu darināšana sievietēm, kā saldo ēdienu viņa veido skatuves tērpus. Ilze ir sadarbojusies ar tādiem Latvijas mūziķiem kā Aiša (Aijai Andrejevai), Ella, LieneiCandy, grupu „Putnu balle” un citiem.

 

Foto: Māksliniece Ilze Patmalniece savas māsas, mākslinieces Elitas Patmalnieces izstādē. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

 

Garderobes un stila meistarklases sastāvēs no trīs nodarbībām – „Pareizas iepirkšanās ABC” ir praktisko padomu seminārs, kas reizē ir arī ievadlekcija turpmākajām divām individuālajām garderobes veidošanas meistarklasēm. Seminārā maksimālais dalībnieku skaits ir 16, savukārt individuālajās meistarklasēs – tikai 8, lai māksliniece katrai apmeklētājai var pievērsties individuāli. 



Skati modes mākslinieces foto galeriju!

 

1. Meistarklase, praktisko padomu seminārs - Pareizas iepirkšanās un stila veidošanas ABC 

Lai izveidotu savu stilu un garderobi, ir jāievēro daži pamatlikumi. Lai tiktu vaļā no sajūtas, ka atkal nav ko vilkt mugurā, ir jāvelta zināms laiks un darbs sava skapja izrevidēšanai, pārkārtošanai. No kurām drēbēm atvadīties? Kā no esošajiem apģērbiem izveidot pievilcīgus komplektiņus? Nodarbībā „Pareizas iepirkšanās un stila veidošanas ABC” modes māksliniece Ilze Patmalniece stāstīs un sniegs praktiskus padomus veiksmīgas skapja revīzijas veikšanai, jo tas ir likums Nr.1, lai tu spētu veiksmīgi iepirkties! Ko nozīmē veiksmīgi iepirkties? Nopirkt tieši to, ko vajag tavai garderobei, nevis to, ko tevi aicina pirkt vecais, labais iepirkšanās drudzis. :) Ilzei Patmalniecei ir zināmi iepirkšanās zelta likumi un arī modes dāmu tipiskākās kļūdas, no kurām jāprot izvairīties. 

„Pareizas iepirkšanās ABC” ir praktisku padomu seminārus, kas reizē ir arī ievadlekcija turpmākajām divām individuālajām garderobes veidošanas meistarklasēm. 

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Maksa: 14.00

PIESAKIES!

 

2. Meistarklase, individuālā nodarbība - Kā izvēlēties augumam atbilstošu apģērbu?

Tavam augumam atbilstošākais apģērbs. Kā nopirkt zābakus, mēteli, kleitu u.c., kas tev der kā uzlieti un kas noslēpj to, ko tu gribi savā augumā noslēpt, bet akcentē visskaistāko? Modes māksliniece un tērpu dizainere Ilze Patmalniece katrai nodarbības apmeklētājai pievēršas individuāli, izstāstot, kas ir un nav piemērots tieši tavam augumam. Meistarklasē apskatīsim un mācīsimies atpazīt, gan veiksmīgus, gan neveiksmīgus tērpu salikumus. 

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Reklāma
Reklāma

Maksa: Ls 16.00

PIESAKIES!

 

3. Meistarklase, individuālā nodarbība - Apģērbu, aksesuāru un krāsu kombinēšana

Modes māksliniece Ilze Patmalniece ierādīs, kā saskaņot rotaslietas ar somiņu, šallīti un citiem aksesuāriem un kā savā tērpā kombinēt krāsas. Jo noteikti taču esi pamanījusi, ka dažas apģērbu krāsas tevi dara pievilcīgāku, bet citas teju vecāku?

Šajā nodarbībā uzzināsi arī par jaunākajām modes tendencēm. 

Līdzi jāņem divas trīs apģērba vienības – vari atnest, piemēram, savus jaunos svārkus, un noskaidrot, kāda stila blūzīte tiem piestāvētu vislabāk. Vai arī veco blūzīti, un uzzināt, kā pavisam vienkārši to iespējams atsvaidzināt atbilstoši modes aktualitātēm vai sakombinēt ar citiem savas garderobes tērpiem.  

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Maksa: Ls 16.00

PIESAKIES!

 

Uzmanību! Trīs nodarbību komplekts maksā Ls Ls 38.00 (ietaupi Ls 8.00). PIETEIKTIES!

 

Un visas radošās, šūt un pāršūt gribētājas aicinām arī uz radoši praktisko nodarbību „Šujam un pāršujam kopā ar Ilzi Patmalnieci”!

Atsvaidzini savu garderobi, pāršujot, pārveidojot vai papildinot jau esošās drēbes ar jauniem un aktuāliem elementiem! Nāc uz radoši praktisko nodarbību, kuras laikā tērpu māksliniece Ilze Patmalniece ierādīs un palīdzēs pārveidot kādu no tavām drēbēm. Nodarbības laikā tev būs iespēja pašai griezt, šūt, līmēt, izšūt ar pērlītēm un citādi mākslinieciski izpausties uz līdzi paņemtajiem apģērba gabaliem.

Līdzi jāņem: viena lieta, kuru tu gribētu pārveidot. Tā var būt kā cepure, tā blūze, vai kāds cits apģērba gabals. 

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Maksa: Ls 16.00

P.S. Tām, kas apmeklējušas Garderobes veidošanas meistarklases, šai nodarbībai Ls 2.00 atlaide.

PIESAKIES!

 

Visas nodarbības notiek Rīgā Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā.

Lai uzzinātu vairāk, raksti baiba@mammam.lv.

 

Vairāk par Gudro Sievu skolas nodarbībām lasi www.gudrosievuskola.lv