Vīrietim ir erekcija, bet sēklas noplūdes — nav

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Sieviete novērojusi, ka partnerim seksa laikā nav sēklas noplūdes, lai gan erekcija ir. Vai par to jāsatraucas, stāsta attiecību konsultants Arturs Šulcs.

Ja ir ejakulācija – ļoti labi, ja nav – arī tas ir pozitīvi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja ir ejakulācija – ļoti labi, ja nav – arī tas ir pozitīvi.

 

Sieviete jautā:

Esam kopā divus gadus, un attiecības ir labas, sānsoļus nemanu, bet intīmās attiecībās ir problēmas ar sēklas noplūdi. Erekcija ir, bet sēklas noplūdes nav. Ko tas nozīmē? Jūtos vainīga. Es jau vairs nedomāju par sevi, lai tikai viņš beigtu. Vecums mums tuvu 50, bet parasti jau nav stāvēšana, bet te... Seksuālās attiecības ir reti, jo domāju, ka tieši šī iemesla dēļ. Vīrietis nav no runātājiem, nezinu, kā rīkoties.

 

Atbild Arturs Šulcs, attiecību konsultants:

Nemeklējat savā dzīvē trūkumus, bet novērtējat to, kas ir labs. Jums ir attiecības, jūs esat simpātiski viens otram, mīlat viens otru, jums ir kopīgas intereses, vērtības, kopīgi prieki, jums ir sekss un vīrietim ir erekcija. Jūs gūstat baudu seksuālajās attiecībās. Priecājaties par to. Par to, ka vīrietim nav ejakulācijas, nevajag uztraukties. Šajā situācijā ir lieki krist panikā un meklēt trūkumus sevī vai vīrietī. 

Reklāma
Reklāma

Ja jūs neizvirzīsit ejakulāciju kā galveno, bet izbaudīsit procesu, tad viss notiks pats no sevis.

Nav noteikta dzimumakta standarta. Vienkārši ļaujiet notikt šim procesam un izbaudāt to. Ja ir ejakulācija — ļoti labi, ja nav — arī tas ir pozitīvi. Pēc ejakulācijas vīrietis paliek kā izpūsts balons un viņam vairs neko negribas. Ja ejakulācija nenotiek tik ātri, tad sieviete var gūt divus, trīs, četrus orgasmus. Tā ir arī milzīga vīrieša bauda, ka viņa sieviete ir sasniegusi orgasmu. Vīrietis gūst baudu ne tikai ejakulācijas laikā. Daudzi vīrieši pat mācās to aizturēt, lai vairotu savu seksuālo spēku un paildzinātu dzimumaktu.  

 

Ja jūs neizvirzīsit ejakulāciju kā galveno, bet izbaudīsit procesu, tad viss notiks pats no sevis. Turklāt loceklis nav vienīgais seksuālais instruments. Var darboties arī ar tādiem seksuālajiem instrumentiem kā pirksti, mēle, rokas u.c. Nesaspringstiet uz to, kas nebūt nav vienīgais rādītājs seksa kvalitātei. 

Un pēc 40 gadiem ir jāmācās un jāapgūst jaunas lietas. Ja trūkst iedvesmas, tad pašlaik ir pieejams ļoti plašs klāsts ar dažādām instrukcijām un video ar praktiskiem paraugdemonstrējumiem. Visiem vecumiem un interešu grupām.