Abas manas meitas piedzima mašīnā!

Esmu trīs bērnu māmiņa. Mans pirmais bērns - dēliņš - piedzima Siguldas slimnīcā, dzemdības ilga vien piecas stundas. Viss noritēja bez problēmām, nu jau dēliņam būs pieci gadi. 

Sāpes sākās septiņos no rīta, un plkst. 8:05 meituks jau bija klāt. Meitenīte attēlā nav raksta varone.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sāpes sākās septiņos no rīta, un plkst. 8:05 meituks jau bija klāt. Meitenīte attēlā nav raksta varone.

Ar meitiņām bija savādāk. 2008. gada 24. jūnijā piedzima meitiņa – ļoti straujās dzemdībās. Sāpes sākās septiņos no rīta, un plkst. 8:05 meituks jau bija klāt. Piedzima ceļā uz slimnīcu. Mani veda uz Rīgas dzemdību namu no Saulkrastiem – biju aizbraukusi pie māsas svinēt Līgo, jo kā dzemdību datums bija noteikts 8. jūlijs. Pati esmu no laukiem Cēsu pusē. 

Un ar otro meitiņu bija tas pats variants... Dzemdības sākās divos naktī, ātros izsaucām ap plkst. trijiem, kamēr šie atbrauca, bija jau četri, un pusceļā uz Cēsu slimnīcu meituks jau bija klāt... Aizbraucu uz Cēsu slimnīcu ar mazulīti uz rokām.

Salīdzinot ar Rīgas rajona ātrās palīdzības darbiniekiem, cēsinieki nezināja, ko darīt, kad mazais dzimst mašīnā. Tikai teica man: „Pacieties un nespied!”

Salīdzinot ar Rīgas rajona ātrās palīdzības darbiniekiem, cēsinieki nezināja, ko darīt, kad mazais dzimst mašīnā. Tikai teica man: „Pacieties un nespied!” Bet mazajai jau nepateiksi – pagaidi vēl, kamēr tiksim uz slimnīcu. 

Paldies Dieviņam, man visas trīs dzemdības noritēja bez problēmām. Ar trešo bērniņu es strādāju gandrīz līdz dzemdībām, atpūtā aizgāju vien nedēļu pirms dzemdībām. 

Tagad mani dārgumiņi ir paaugušies, esmu laimīga. 

 

Reklāma
Reklāma

Mareka, Patrīcijas un Gabrielas mamma 

 

Izlasi arī:

Mans otrais dēls piedzima liftā!