Pagatavo sev šampūnu, vannas bumbas un lūpu balzamu!

Gudro Sievu skolas kosmētikas darbnīcās Tu vari iemācīties pagatavot sev šampūnu, vannas bumbas, lūpu balzamu un pretodu eļļu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pavasaris nāk ar iedvesmu, enerģiju darboties un prieku spēj sagādāt pat vismazākie sīkumiņi. Iepriecini sevi! Rūpes par savu ārieni vienmēr ietekmē arī to, kā jūtamies — kad pievēršam sev pelnīto uzmanību, tad arī pašas sajūtamies pozitīvāk.
Tāpat kā mēs priecājamies un izbaudām pašu gatavotās ģimenes pusdienas, kopā ar bērniem ceptos kēksiņus un vārot zaptes ziemai, tāpat ikviens var parūpēties par savas ģimenes labsajūtu un veselību, palutinot visus ar pašu gatavotiem ķermeņa un matu kopšanas līdzekļiem.
Šāda kosmētika ir labākais, ko varam paši sev sniegt, jo mēs esam pilnīgi pārliecināti par katru sastāvdaļu, kas ir šampūnā vai krēmā — un mūsos nerodas šaubas, vai tikai pudelītē nav paslēpts kas kaitīgs.

Rūpes par savu ārieni vienmēr ietekmē arī to, kā jūtamies

Gudro Sievu skolas piedāvātajās kosmētikas gatavošanas darbnīcās iegūsi zināšanas par ēteriskajām eļļam un bāzes eļļām, ko plaši pielieto dabīgās kosmētikas gatavošanā, kā arī katrā nodarbībā saņemsi receptes kosmētikas produktu gatavošanai mājās. Nodarbībā uz vietas pagatavosim ziepes, šampūnu, vannas bumbas, lūpu balzamu un pretodu eļļu!

Šādās nodarbībās vari iemācīties pagatavot dabīgas lietas visai ģimenei:

Pagatavo šampūnu sev pati!

  Eko ziepju gatavošana

Ēteriskās eļļas + pretodu eļļa

Ķermeņa sviesti + lūpu balzams

Reklāma
Reklāma

Bāzes eļļas + Vannas bumba!

 

 

Nodarbības notiek sadarbībā ar dabīgās kosmētikas speciālistiem no Calendula un Homely.


Skaties foto no dažādām notikušajām nodarbībām Gudro Sievu skolā