Zaļie salāti ar Čedaras sieru

FOTO: Shutterstock.com

Valriekstus sadrupina, ķiploku sarīvē un sajauc ar pārējām mērces sastāvdaļām. Zaļajiem salātiem pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus bumbierus un uzlej sagatavoto mērci. Viegli iecilājot, samaisa un uzber sarīvētu sieru.

 

Recepte no populārākā dārza žurnāla Latvijā Dārza Pasaule

http://darzapasaule.lv/

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • dažādi zaļie salāti - 150.g
  • Bumbieris - 1/2.gab
  • Čedaras siers - 50.g
  • salātu mērcei nepieciešamas:
  • Valrieksti.sauja
  • Ķiploki .daiviņa
  • Olīveļļa - 5.ēd.k.
  • Citrona sula - 1.ēd.k.
  • Sāls, pipari.pēc garšas