Maisiņā cepti kartupelīši

Recepte kaloriju skaitītājiem.

 Ja garoziņu tomēr vēlas, jau gatavus kartupeļus izņem no maisiņa, uzber uz cepešpannas un krāsnī apbrūnina.

FOTO: Shutterstock.com

Ja garoziņu tomēr vēlas, jau gatavus kartupeļus izņem no maisiņa, uzber uz cepešpannas un krāsnī apbrūnina.

Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un liek bļodā. Pievieno sasmalcinātus lociņus un dilles. Pielej eļļu un visu rūpīgi samaisa. Ja grib, kartupeļiem var uzkaisīt nedaudz sāls, bet bez tās pilnībā var iztikt, jo katupeļiem garšu piedod zaļumi.

 

Kartupeļus ber cepšanai paredzētā maisiņā, aizsien un kārtīgi sakrata, lai zaļumi pilnīgāk izmaisās. Maisiņu uzliek uz cepešpannas un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī. Cep 200 grādos režīmā no augšas un apakšas aptuveni pusstundu. Šādi ceptiem kartupeļiem nebūs brūnās garoziņas. Ja garoziņu tomēr vēlas, jau gatavus kartupeļus izņem no maisiņa, uzber uz cepešpannas un krāsnī apbrūnina.

 

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • palieli kartupeļi - 4.gab
  • Dilles
  • Lociņi
  • Eļļa - 1.tējk.
  • maisiņš cepšanai - 1