Piedzīvo modes kaislības 26.martā Liepājā!

To, ka Kurzemē daiļā dzimuma pārstāves aktīvi gatavojas no ziemas garderobes pāriet pie pavasara sezonas krāšņumlietām, apliecina fakts, ka šī gada 26.martā tirdzniecības centrā baata Liepājā notiks vienlaikus divi pavasara modes kaislību pasākumi – aksesuāru tirgotavas Dāmu dailes diena otrā tūre un oriģinālo drēbju izpārdošanas sacensības Skapis. Lāde. Marmelāde.

Pasākuma organizatores - Dana un Alise

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasākuma organizatores - Dana un Alise

 

„Esam pilnas apņēmības un turpinām modes dāmu revolūciju, ko aizsākām ar 26.februārī veiksmīgi pieteikto Dāmu dailes dienu, kas notika Liepājā radošajā telpā Tējas istaba, un 12.martā notikušo pašmāju garderobju izpārdošanu Skapis. Lāde. Marmelāde, kas notika Valmierā, iznesot modes andeļu tradīcijas ārpus galvaspilsētas un tādejādi ienesot jaunas vēsmas vietējo dāmu garderobēs, mudinot tās rast jaunu elpu savām mantām,” stāsta pasākumu idejas autore un projekta vadītāja Dana Muraškina, kas sadarbībā ar otru idejas autori Alisi-Līgu Lusi abus pasākumus plāno veidot par savdabīgu tradīciju. 

 

Šoreiz pasākumu dalībnieces un dalībnieki aicināti ne tikai izvērtēt savu rotu krājumus, bet arī izpētīt garderobi, izvērtējot tās saturu. Tās rotas, auskari, krelles, lakati, kurpes, somas, cepures, kleitas, blūzes un citas smalkas lietas, kuras jau labu laiku nav redzējušas dienasgaismu, var pieteikt dalībai kādā no pasākumiem, lai ar tām mainītos ar citiem dalībniekiem vai andelētos ar tām ar apmeklētājiem. 

 

 katrai sievietei noteikti skapī ir kāds impulsīvi iegādāts apģērbs vai apavu pāris, kurš ticis nopirkts, bet tā arī savu pielietojumu nav radis, bet lieliski varētu noderēt citai dāmai

 

 „Organizatorēm Danai un Alisei šie abi pasākumi ir ļoti laba ideja, jo katrai sievietei noteikti skapī ir kāds impulsīvi iegādāts apģērbs vai apavu pāris, kurš ticis nopirkts, bet tā arī savu pielietojumu nav radis, bet lieliski varētu noderēt citai dāmai. Uzdrīkstēties piedāvāt un ieteikt citai sievietei kaut ko no savas garderobes sākotnēji liekas neierasti, bet varbūt šī ir tā reize, kad ir vērts pamēģināt un rezultāts varētu būt visnotaļ veiksmīgs, ” pārliecināta tirdzniecības centra baata vadītāja Janita Kreidere.

 

Reklāma
Reklāma

Abi pasākumi, kurus informatīvi atbalsta arī Liepājas radošā telpa Tējas istaba, norisināsies sestdien, 26.martā no plkst. 11:00 līdz plkst. 16:00 tirdzniecības centra baata 2.stāvā, Liepājā, Klaipēdas ielā 104C. 

 

Tie, kas vēlas piedalīties skaistumpasākumos Dāmu dailes diena un Skapis. Lāde. Marmelāde ar savu produktu klāstu, to maiņu vai tirdzniecību, aicināti pieteikt savu dalību līdz šī gada 25.martam, rakstot elektronisku pieteikumu uz e-pastu dailesdiena@inbox.lv  un skapis.lade@inbox.lv vai zvanot uz mobilo telefonu pasākuma organizatorēm Danai (+371) 27143534 un Alisei (+371) 27461105. 

 

 

Papildu informācija:

Kitija Balcare, sabiedrisko attiecību un komunikāciju projektu vadītāja

Mob. tālr.: (+371) 29683396; e-pasts: kitija@saleslab.lv