Labāka gremošana sākas ar gudriem probiotiķiem

Vārds „probiotiķis” tiešā tulkojumā nozīmē „priekš dzīves”. Acidofilās (Lactobacillus acidophilus) un bifido (Bifidobacterium bifidus) baktērijas ir divas galvenās probiotiķu sugas, kas dabīgi apdzīvo gremošanas traktu. Acidofilās baktērijas ir vitāli svarīgas normālam barības vielu uzsūkšanās procesam, tās apdzīvo tievās zarnas, nostiprinot to sieniņas.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Jau 1908. gadā krievu zinātnieks Mešņikovs (Elie Metchnikoff) ir teicis, ka “uzņemot laktobaktērijas iespējams izspiest toksīnus veidojošās baktērijas, sekmējot veselību un pagarinot dzīvi”.
Acidofilās baktērijas arī aktivē vitamīnu produkciju, palīdz pārstrādāt laktozi, sagremot pārtiku, kā arī novērš sliktu elpu. Bifidobaktērijas piedalās ūdens absorbcijā no ēdiena, samazina vēdera uzpūšanos un meteorismu, kā arī piedalās efektīvā atkritumproduktu izvadīšanā. Normālā zarnu mikroflora organismā veido tā saucamo ekoloģisko sistēmu, kas ir sabalansētā stāvoklī ar nosacīti-patogēnu („sliktu”) mikrofloru. Kad šīs līdzsvars tiek izjaukts, tad „sliktās” baktērijas sāk savu „nelabo” darbu. Normālas zarnu mikrofloras galvenā loma ir neļaut „sliktiem” mikroorganismiem, tādiem kā Candida, Staphylococcus un citi, augt un vairoties.

„Labās” baktērijas organismā veic daudzas svarīgas funkcijas:
•    cīnās ar „sliktajām” patogēnajām baktērijām,
•    stimulē cilvēka imūno sistēmu,
•    baro resno zarnu,
•    nodrošina minerālvielu un ūdens uzsūkšanos,
•    sintēzē B grupas vitamīnus un K vitamīnu,
•    regulē lipīdu un slāpekļa vielmaiņu,
•    regulē zarnu motoriku, lai neattīstītos aizcietējumi,
•    pārstrādā uztura atliekas – hidrolizē šķiedrvielas līdz noteiktām vielām (īso ķēžu taukskābēm, pienskābēm, ūdeņradim, ogļskābai gāzei u.c.), kas savukārt uz organismu darbojas dažādi – stimulē motoriku, aiztur šķidrumu zarnās.


Kas notiek, ja netiek atjaunota zarnu mikroflora?
Hroniska zarnu mikrofloras līdzsvara izjaukšanas gadījumā, ar laiku var parādīties holesterīna un lipīdu vielmaiņas traucējumi, imūnās sistēmas novājināšanās, sēnīšu infekcijas attīstīšanās, dažādu vitamīnu sintēzes traucējumi, kā rezultātā rodas hipovitaminoze un var attīstīties hronisks nogurums. Tāpēc, izprotot un pieejot šai lietai nopietni, mēs paši sev varam palīdzēt atjaunot zarnu mikrofloras līdzsvaru.

Reklāma
Reklāma


Kādēļ un kad rodas normālas mikrofloras traucējumi?

Dažreiz uzreiz ir grūti noteikt īsto iemeslu, bet ir stāvokļi, kuros vienmēr attīstās mikrofloras līdzsvara traucējumi un tie ir gadījumos, ja:
•    ja cilvēks lieto antibiotikas,
•    ja cilvēkam ir caureja,
•    ja uzņemtajā uzturā pietrūkst šķiedrvielu.

Pearls probiotiķi, kas mazāki par pirksta galiņu!

Pearls probiotiķi ir unikāla kombinācija ar vitāli svarīgām mikrofloras baktērijām, kas palīdz pārtikas sagremošanā, veicina resnās zarnas veselību ilgtermiņā, stiprina imūnsistēmu, uztur veselīgu mikrofloru kunģa zarnu traktā.
True Delivery™ tehnoloģija garantē, ka aktīvās kultūras izdzīvos kunģa skābajā vidē, nonāks tieši mērķī, vairosies, lai sniegtu izcilu atbalstu! Zīmola Pearls produktu grupas spēks slēpjas zinātniskās pieredzes un dabīgu sastāvdaļu kombinācijā.

Pētījumi pierāda, ka Pearls probiotiķi:
•    Regulē zarnu trakta mikrofloru;
•    Mazina gāzu veidošanos, vēdera uzpūšanos un laktozes nepanesamību bērniem;
•    Veicina veselīgu zarnu darbību ceļojumu laikā;
•    Probiotiķu atbalsts akūtas caurejas novēršanā;
•    Veicina veselīgu pH un  nomāc rūgšanas procesus;
•    Veicina veselīgu zarnu darbību pieaugušajiem;
•    Veicina veselīgu šūnu attīstību;
•    Samazina neregulāru diskomforta sajūtu vēderā skolas vecuma bērniem;
•    Nomāc rūgšanas procesu zarnās;
•    Uzlabo imūnsistēmu gados vecākiem cilvēkiem;
•    Uzlabo zarnu mikrofloras veselību;
•    Nodrošina veselīgu zarnu mikrofloras darbību;
•    Atbalsta imūnsistēmas veselību.

Acidophilus Pearls™ N30 - tikai viena maza “pērlīte” dienā
Mazina gāzu veidošanos, vēdera uzpūšanos, aizcietējumus.
Sastāvā ir divas svarīgas kultūras -  dzīvas pienskābās baktērijas Lactobacillus acidophilus un bifidobaktērijas Bifidobacterium longum.
Garantēts dzīvo baktēriju skaits līdz pat derīguma termiņa beigām.
Nesatur cukuru, sāli, raugu, kviešu, lipekli, kukurūzu, piena produktus, mākslīgās krāsvielas, mākslīgos aromatizētājus vai konservantus.
Šis produkts satur dabiskās sastāvdaļas, krāsu variācijas ir normālas.

Pearls WINTER+™ N30
Īpaši ieteicams saaukstēšanās laikā - aukstajos gadalaikos. Sastāvā esošais laktoferīns labvēlīgi ietekmē imūno sistēmu. 70 %  Jūsu imūnās sitēmas ir atkarīga no  Jūsu gremošanas sistēmas. Tāpēc veselīga gremošana palīdz paaugstināt organisma aizsargspējas. Aktīvais laktoferīns palīdz stiprināt jūsu organisma dabiskās aizsargspējas.
Maksimālam atbalstam ir nepieciešams pareizais produkts. Tikai Pearls WINTER+™ ir probiotikās kultūras un laktoferīna bioloģiski aktīvā forma. Pearls WINTER+™ ir izmantota True Delivery™ tehnoloģija, kas nodrošina, ka probiotiķi izdzīvo kuņģa skābē, nonāk tieši mērķī, sniedz organismam nepieciešamo atbalstu. Garantēts dzīvo baktēriju skaits līdz pat derīguma termiņa beigām. Nesatur cukuru, sāli, raugu, kviešu, lipeklis, kukurūza, piena produktus, mākslīgās krāsvielas, mākslīgo aromatizētāju vai konservantus. Šis produkts satur dabiskās sastāvdaļas, krāsu variācijas ir normālas.

Pearls Kids ™  4+ gadi™ N30
5 Probiotiku maisījums:
- Lactobacillus acidophilus, L.casei, L.rhamnosusveicina: uztur veselīgu zarnu funkciju un gremošanas līdzsvaru
- L.reuteri – atbalsta imūnsistēmu
- Bifidobacterium longum – veicina regulāru vēdera izeju
Pearls Kids™ nodrošinās Jūsu bērna organismu ar nepieciešamajiem probiotiķiem. Radīts bērniem no 4 gadu vecuma.  Pearls Kids™ ir izmantota True Delivery™ tehnoloģija, kas nodrošina, ka probiotiķi izdzīvo kuņģa skābē, nonāk tieši mērķī, sniedz organismam nepieciešamo atbalstu. Garantēts dzīvo baktēriju skaits līdz pat derīguma termiņa beigām. Nesatur cukuru, sāli, raugu, kviešu, lipeklis, kukurūza, piena produktus, mākslīgās krāsvielas, mākslīgo aromatizētāju vai konservantus. Var saturēt nelielu daudzumu piena olbaltumvielu. Šis produkts satur dabiskās sastāvdaļas, krāsu variācijas ir normālas.