Vai svešvalodu zināšanas paaugstina pašapziņu?

Mēs atceramies, ka pirms divdesmit gadiem, kad KLASS tik tikko sāka darbu, vairākumam angļu valoda drīzāk bija vaļasprieks. Tagad, pēc divdesmit gadiem, darba meklēšanas pārrunās aizvien biežāk izskan jautājums: „Do you speak English?” Un aizvien biežāk atbilde: „I speak English.” kļūst par cilvēka pašcieņas indikatoru. Ja atbilde ir „I speak”, iedegas zaļā signāllampiņa. Ja atskan „I don’t speak”, iedegas sarkanais trauksmes signāls. Tas, kurš bijis ārzemēs vai kādu brīdi nopietni noraizējies par savas karjeras gaitu, teicami sapratīs, par ko mēs te runājam.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Taču: kur māca angļu valodu, kā māca un cik ilgi jāmācās?
KLASS piedāvā variantus. Jums atliek izvēlēties vispiemērotāko.


Tiem, kam ir minimālas zināšanas (piemēram, esat mācījušies angļu valodu skolā), piedāvājam INTENSĪVOS ANGĻU VALODAS APGUVES kursus. Tās ir mēnesi ilgas nodarbības trīs stundu garumā katru dienu, izņemot brīvdienas. Mūsu intensīvie kursi nenozīmē pārlieku noslodzi, lai gan pirmajās divās trīs nodarbībās, kad visi runā vai cenšas izteikties tikai un vienīgi angliski, kādam patiesi var kūpēt galva. Taču, ja runājam pēc būtības, mūsu intensīvie kursi – tā ir unikāla pasniegšanas metode, kurai līdzīgas Rīgā nav. Šai metodei dots apzīmējums „jēdzieniski emocionālā”, un tās autors ir krievu zinātnieks profesors Igors Šehters.
Mēs nesolām brīnumus (ja kāds sola – neticiet!), taču pēc mēneša jūs runāsiet angliski, aizsūtot uz personisko izgāztuvi tā dēvēto valodas barjeru un mehāniskas iekalšanas paņēmienus. Jūs sajutīsiet, kāda tā ir bauda: I speak English!
Tomēr valoda ir dzīvs organisms, kas, atstāts novārtā, nonīkst. Ja to regulāri neaprūpēsiet, beigu beigās aizmirsīsies pat tas, ko kādreiz esat zinājuši. Tāpēc KLASS piedāvā īpašus valodas uzturēšanas kursus NON STOP. Tie paredz regulāras nodarbības divas reizes nedēļā pa divām akadēmiskajām stundām. To mērķis – nostiprināt iepriekšējās zināšanas, paplašināt vārdu krājumu, atsvaidzināt gramatikas pamatus un rakstītprasmi.

Mūsu kārtējā know-how ir programma SENIORS – angļu valoda senioriem. Tas ir saprotami, jo kā bērniem, tā cienījama vecuma pieaugušajiem ir atšķirīga valodas uztvere, un to šajos kursos ņem vērā.

Bērniem un jauniešiem paredzēta īpaši izstrādāta programma „PIRMS EKSĀMENA”. Tās mērķis ir maksimāli palielināt iespēju sekmīgi nokārtot valsts eksāmenu angļu valodā 9. un 12. klasē, kā arī pārbaudījumu Kembridžas sertifikāta vai IELTS, TOEFL saņemšanai. Tie ir vajadzīgi, lai turpinātu mācības ārzemju koledžās vai augstskolās, kā arī apliecinātu savas zināšanas starptautiskā līmenī. Lai sagatavotos skolas eksāmeniem, mūsu mācību centrs piedāvā kā parastās, tā paātrinātās programmas.

Vecāko klašu skolēniem piedāvājam arī komplekso programmu – sagatavojam eksāmenam divos priekšmetos: studentiem, kuri prot krievu valodu, – ANGĻU VALODA + MATEMĀTIKA (1 stunda + 1 stunda), bet tiem, kuru dzimtā valoda ir latviešu, – ANGĻU VALODA + KRIEVU VALODA (1 stunda + 1 stunda). Ir vērts pamēģināt – ietaupīsiet kā laiku, tā naudu.

Visas KLASS mācību programmas ir komunikatīvas. Tas nozīmē dzīvu saziņu grupā (no 4 līdz 8 klausītājiem) un dzīvu sarunvalodu. Taču tiem, kuri dod priekšroku tradicionālām mācību metodēm un pamatīgumam, paredzēta īpašā GRAMATIKAS programma.

Visas programmas atbilst ES pieņemtajiem valodas kompetences līmeņiem.

Sākot ar šo gadu, mūsu svešvalodu apguves centrs aicina apgūt ne tikai angļu valodu, bet arī arābu, franču, itāļu, vācu, latviešu un krievu valodu.
Izvēles iespējas ir lielas, un jūsu ziņā ir izvēlēties. Pieņemt lēmumu jums palīdzēs iepriekšēja bezmaksas testēšana un, protams, KLASS pasniedzēji.
Agrāk mēs rakstījām: „KLASS – tā ir klase!” Gadu gaitā esam kļuvuši pieticīgāki un tagad savu meistarību vērtējam īsi: „KLASS – tas ir ass!” Jo, izsakoties spārnotās formulas vārdiem, mēs zinām, kā: kā jūs mācīt un kā mums veiksmīgāk aizpeldēt līdz ENGLISHLAND un vēl tālāk.

Mācību centrs KLASS
Elizabetes 31–11, Rīga
Tālr. 67331988

 

Vairāk informācijas vietnē www.klass.lv

Reklāma
Reklāma