Vīrs gūst baudu, skatoties muskuļotu sieviešu video

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

„Vīrs, kas seksā ir visai neaktīvs, regulāri skatās filmas, kur sievietes muskuļkalni žņaudz un moka partneri. Vai tiešām būtu jāpieņem, ka vīrs ir „ar novirzēm”?” jautā kāda lasītāja. Atbildes meklējam kopā ar personīgo attiecību treneri Arturu Šulcu.

Varbūt vīram gribas, ka sieviete viņam pieskaras spēcīgāk?

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Varbūt vīram gribas, ka sieviete viņam pieskaras spēcīgāk?

„Lūdzu, palīdziet saprast, kā rīkoties. Ar vīru dzīvojam kopā 11 gadus, mums ir divi bērni, šobrīd jau 2 gadus uzturu viena pati visu ģimeni. Vīrs atsakās Latvijā strādāt. Tikai runā par aizbraukšanu. Tomēr es viņu mīlu un bērniem labāk slikts tētis, nekā nekāds. Ar bērniem tiešām nekad nav daudz nodarbojies. Kad bija nauda, viņš brīvo laiku pavadīja savos sporta treniņos. Biju reiz jau manījusi un arī runājām par to, ka viņš regulāri skatās internetā video tikai ar izcili muskuļotām sievietēm un to, kā viņas "šķēru" satvērienā vīrieti moka un žņaudz. Es, protams, neesmu tāds tips. Varētu jau samierināties, nu kas tad tur liels, bet viņš seksā vienmēr ir bijis maz aktīvs. Nesen nejauši atklāju, ka viņš šādus video skatās visu laiku. Tāpēc rodas jautājums kurš apkalpos sieviņu? Pati esmu seksuāli ļoti aktīva un seksu gribu biežāk, nekā reizi divās nedēļās.  Manuprāt, viņš ir mani krāpis, pazemojis, jūtos pilnīgi nodota viņš nepilda ne tēva, ne ģimenes apgādnieka, un tagad izrādās arī vīra funkcijas ir tikai pienākums. Acīs skatoties, saka, ka mīl. Manuprāt, ka šādi cilvēki ir ar novirzēm, jo tas, ko viņš skatās, nav porno. Es vienkārši laikam neesmu īstā. Kā rīkoties, cik ilgi uzturēt viņu? Jo sanāk, ka visas šīs nodarbes es viņam apmaksāju. Man no malas izskatās, ka esmu riktīgi uzlikta uz "ragiem". Kur ir robeža cik ilgi var ļaut sev kāpt uz galvas?” jautā portāla mammam.lv/tetiem.lv lasītāja.

"Viņš regulāri skatās internetā video tikai ar izcili muskuļotām sievietēm un to, kā viņas "šķēru" satvērienā vīrieti moka un žņaudz."

Konsultē personīgo attiecību treneris Arturs Šulcs
"Jautājums cik ilgi ļaut sev kāpt uz galvas? ir jāatbild sievietei pašai. Tur neviens no malas padomu dot nevar. Protams, vīra runāšana par aizbraukšanu un darba meklēšanu ārzemēs, ir īpatnēja, jo divu gadu laikā viņš būtu paguvis ne tikai aizbraukt uz ārzemēm, bet arī sapelnīt naudu un atgriezties. Taču problēma ir daudz dziļāka, un tā skar abus partnerus.
Situācija ir sarežģīta, jo izskatās, ka vīrs jūt, ka viņa seksuālās vēlmes sievietei ir nepieņemamas, savukārt sieva dzīvo ar ļoti šauriem priekšstatiem, kāds var būt seksuālo attiecību diapazons. Attiecībās nekad viena pagale nedeg.

Vēstuli caurstrāvo milzīgas sievietes pretenzijas pret vīrieti. Tās savukārt rada spriedzi vīrietī, viņš dzīvo ar apziņu, ka nevar neko, attiecīgi nespēj ne par ko citu domāt, kā vien par savām nepiepildītajām seksuālajām vēlmēm. Sieviete pārmet, ka šāda veida filmas, kur sievietes moka vīriešus, ir „ar novirzēm”, taču emocionāli sieviete pret savu vīru izturas tieši tā emocionāli agresīvi. Vīrietis ģimenē jūtas nekāds, attiecīgi no sievas distancējas un meklē virtuālās partneres, ar kuru palīdzību aizmirsties.

Reklāma
Reklāma

Vīrs jūt, ka viņa seksuālās vēlmes sievietei ir nepieņemamas, savukārt sieva dzīvo ar ļoti šauriem priekšstatiem, kāds var būt seksuālo attiecību diapazons.

Pati par sevi filmu skatīšanās nav nekas ārkārtējs jau izsenis cilvēki vēlējušies redzēt dažādus seksuāla rakstura procesus. Agrāk tika veikti seksuāli rituāli, kurus, aplī sastājušies, pārējie skatījās. Pateicoties tehnoloģijām, veids, kā tiek vērotas citu seksuālās rotaļas, ir transformējies tu vari nospiest podziņu un vērot to internetā vai, iegādājoties disku. Skatīšanās uz citu seksuālajām rotaļām nav nekas nosodošs, arī šajā gadījumā nē. Sievietei būtu jāuztraucas, ja vīrs vērotu filmas, kurās kāds tiek spīdzināts, nogalināts vai seksuālas darbības tiktu veiktas bez otra cilvēka piekrišanas.
Par abu vīra un sievas vēlmēm abiem būtu jārunā mierīgi, bez savstarpējiem pārmetumiem. Šīs filmas var paskatīties abi, pārrunāt, varbūt vīram gribas, ka sieviete viņam pieskaras spēcīgāk. Tas nav nekas ne krimināli sodāms, ne nenormāls, ka otrs vēlas spēcīgākus pieskārienus. Nereti seksuālas rotaļas ar spēka elementiem izvēlas vīrieši, kas pasaulē nākuši grūtās dzemdībās, šādi piedzīvojot spēcīgu kairinājumu. Šī īpatnība ir vienkārši jāpieņem. Sievai vajadzētu rīkoties radoši, ja ir vēlēšanās attiecības ar vīru saglabāt.

Vēl svarīgi būtu ieraudzīt arī sevi no malas. Uzdodot jautājumu: „Kurš apkalpos sieviņu?” iezīmējas īpašnieciskums. Taču seksā mums nav vienam otru jāapkalpo, seksuāls akts ir sakrāls, šādi vīrietis un sieviete apmainās ar informāciju, emocijām un enerģiju. Ja kaut kas tiek pieprasīts, tas otrā rada vienīgi trauksmi.