Vīrietis stringos... Tie mani pārsteidza pilnībā

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Vai tev ir gadījies satikt vīrieti, kurš valkā stringu biksītes? Iespējams, es savos 27 gados jau biju kļuvusi ļoti vecmodīga. Taču, kad tolaik, ielaižoties ar kādu smukulīti vienas nakts sakaros, ieraudzīju viņa dupsi stringos, es uzspurdzu smieklos.

Attēlā redzamie vīrieši nav raksta varoņi. Foto iesūtījis Valērijs Hahlovskis, tetiem.lv reģistrētais tētis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā redzamie vīrieši nav raksta varoņi. Foto iesūtījis Valērijs Hahlovskis, tetiem.lv reģistrētais tētis

Ja pavisam godīgi, smieklu velniņš uzspurdza vien manī — es nebiju tik drosmīga, lai smietos skaļi. „Tu gan seksīgs!” tas bija viss, ko spēju puisim pateikt par viņa sarkanajām (!) stringu biksītēm. Tās bija ne vien sarkanas, bet koši sarkanas! Un spīdīgas. Es nevarēju no bikšelēm atraut acu. Dibens puisim tiešām glīts un tvirts — tāpat kā viss augums. Iespējams, ka puisis bija sajūsmā no tā, ka trusenes mani apbūrušas, bet, jāteic, apbūra ne tajā labākajā variantā. Nekā uzbudinoša. Es vienkārši blisināju acis, un viss. Sekss — nekāds. Bet ne jau tāpēc, ka puisis neprasmīgs — labs ērzelis, tā sakot, bet nu tie stringi... Atsaldēja mani pilnībā.
Tā bija pirmā un arī pēdējā mūsu kopābūšana gultā. Pēc tam gluži kā ierasts turpinājām kompānijās tikties, gājām uz baļļukiem, taču nekas vairāk. Ticu, ka viņš nodomāja, ka gultā esmu ne šis, ne tas. Piedod, jaukais, tavas biksītes mani vienkārši neuzrunāja, bet seksiņa pusceļā „stop!” bija kauns teikt...
Tajās retajās reizēs, kad tagad viņu kaut kur satieku, man aizvien uz mēles ir jautājums: vai tu joprojām valkā stringus? Un vai tavai vīrišķīgajai pēcpusei tas ir ērti?

Iesūtījusi: Dagnija, mammam.lv reģistrētā mamma
 

Reklāma
Reklāma