Samtainais ogu našķis

 13. decembris 2010 6:00 Recepte  skatījumi: 2600



Foto: mammamuntetiem.lv


Banānam noņem mizu, augli sagriež šķēlēs un liek saldētavā. Dateles sīki sagriež un pārlej ar ūdeni.

Kad banāns sasalis, sarīvē ķirbi un ābolu, pievieno ogas, banānu, apelsīna sulu un dateles ar ūdeni, kurā tās mirka. Samaļ blenderī viendabīgā masā. Pasniedz nekavējoties.

 

Recepte no grāmatas: Latvijas veģetārieša rokasgrāmata / Dita Lase. – Rīga: Jumava, 2010

Sastāvdaļas

1. rīvēts ķirbis
1/2 glāze
2. dzērvenes, jāņogas, upenes (var būt saldētas)
2 ēd.k.
3. viena aplesīna sula
4. Banāns
1 gab
5. salds vai saldskābs ābols
1/2 gab
6. žāvētas dateles
2 - 3 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk