Našķis ziemas vakariem

Našķītis tievētājiem un kaloriju skaitītājiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagatavošana - 35 min., 2 porcijas

Kuskusu pārlej ar pienu un uzbriedina. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno sarīvētu ābolu, kanēli, auzu pārslas. Olu sakuļ ar medu un pievieno kuskusa masai. Visu samaisa. Liek cepamajos trauciņos vai papīra kēksa formiņās. Pirms tam apakšā var pakaisīt mandeļu skaidiņas. Cep 225 grādos aptuveni 25 minūtes. ēd siltu vai aukstu. Var ēst ar saldējumu.

 

Recepte: Dienas Ēdieni

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kuskuss - 75.g
  • Auzu pārslas - 2 1/2.ēd.k.
  • Piens - 100.ml
  • Skābs ābols - 1.gab
  • Kanēlis - 2.tējk.
  • Medus - 4.tējk.
  • Ola - 1.gab