Apmeklē SOS bērnu ciematu Ziemassvētku tirdziņu!

SOS bērnu ciemati rīko īpašu Ziemassvētku tirdziņu, kurā varēsi iegādāties zemnieku produkciju, amatnieku darinājumus un bērnu rokdarbus. Un tas nebūs viss!

Ar šādu vai izvēlētu citu kartīti tu vari sveikt savus mīļos, tuvos cilvēkus, kolēģus, sadarbības partnerus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar šādu vai izvēlētu citu kartīti tu vari sveikt savus mīļos, tuvos cilvēkus, kolēģus, sadarbības partnerus.

Tirdziņš darbosies 10.decembrī no pulksten 12.00 līdz 17.00, Barons kvartālā Rīgā, Cēsu ielā 31. Šeit varēsi nogaršot arī vācu beķerejas Balthellin ceptās siltās maizītes.

Kamēr iepirksies, tevi izklaidēs mūziķi no grupas Otra puse, Rīgas 45. vidusskolas vokālā grupa un Mateja draudzes koris. Un kā katrā kārtīgā tirdziņā varēsi piedalīties arī Laimes akā un, iespējams, izvilkt lielo lozi.

Reklāma
Reklāma


Tirdziņā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti SOS bērnu ciematu ģimeņu atbalstam, kuru gādībā aug 145 bērni no visas Latvijas.
Vēl Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija katru gadu izgatavo īpašas Ziemassvētku kartiņas, kuru motīvus radījuši SOS bērnu ciematu bērni un viņu draugi — Latvijas mākslinieki. Iegādājoties šīs kartītes, apsveicējs nosūtīs ne tikai svētku sveicienu, bet arī prieka stariņu no kāda bērna sirsniņas. Pateicoties kartiņu nosūtītāju atbalstam, SOS bērnu ciematu ģimenes arī turpmāk spēs rūpēties par bērniem, kuri zaudējuši savu vecāku gādību. No kartiņu pārdošanas iegūtie līdzekļi tiks izmantoti SOS ciematu bērnu izglītībai un veselības aprūpei.

Sirsnīgās labdarības Ziemassvētku kartītes var pasūtīt Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas mājas lapā: www.sosbernuciemati.lv/lv/ziemassvetku-kartites, un iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās.