"Melo - M" dodas Latvijas koncertturnejā "Operas joks"

Nedēļas nogalē ar koncertiem Inčukalnā un Līvānos čellu trio Melo - M uzsāk savas jaunās koncertprogrammas Operas joks koncertturneju pa Latviju, kuras ietvaros gada nogalē un nākamgad viesosies daudzos Latvijas reģionos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncertu repertuāra pamatā būs Melo - M jaunākā albuma Phantasy of the Opera mūzika. Albumā, kas tks izdots tuvāko nedēļu laikā, skan Melo - M interpretācijas par pasaulē populārām opermūzikas tēmām. Repertuāra klāstā būs Verdi, Vāgnera, Rosini, Pučīni, Bizē, Rimska - Korsakova, Geršvina, kā arī citu ievērojamu komponistu melodijas. Visus skaņdarbus aranžējis Melo - M dalībnieks Kārlis Auzāns.

Koncertos opermūzikas tēmas neiztrūkstoši papildinās dažādas atraktīvas izdarības un joki, piemēram, Melo - M demonstrēs, ka slaveno tēmu no Verdi operas Traviata iespējams atskaņot nevis ar čella lociņu, bet šampanieša glāžu palīdzību.

Turnejas koncertos skanēs arī Melo - M dalībnieka Kārļa Auzāna kompozīcijas, pasaules tautu mūzika no grupas iepriekšējā albuma Around the World, kā arī Melo - M versijas par popmūzikas un rokmūzikas hitiem.

Turnejas pirmie koncerti notiks 10. decembrī Inčukalna tautas namā,

11. decembrī Līvānu kultūras namā,

17. decembrī notiks koncerts Olainē,

18. decembrī gaidāma uzstāšanās Ērgļos,

19. decembrī Melo - M viesosies Lielvārdē.

28. decembrī Operas joks skanēs Ādažos,

Reklāma
Reklāma

29. decembrī gaidāma turnejas kulminācija lielkoncertā Rīgas Kongresu namā.

 

Biļetes uz koncertiem pieejamas kultūras centru kasēs, savukārt uz koncertu Kongresu namā biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs.

Melo - M Latvijas koncertturneja turpināsies arī nākamgad.

Latvijas koncertturnejas sākums Melo - M ir darbīgas laiks, jo nupat čellu trio mūziķi atgriezušies no Uzbekistānas, kur sniedza koncertus gan Latvijas vēstniecības rīkotajos pasākumos, gan uzstājās Taškentas lielākajā koncertzālē. Savukārt pirms nepilna mēneša Melo - M guva labus panākumus pasaulē lielākajā čellistu festivālā Amsterdamā.