Skaisti nagi modē arī nākamgad!

Nav noslēpums, ka īsi nagi ir daudz piemērotāki ikdienas sadzīvei, jo tie daudz retāk lūzt, ar tiem nevar saplēst zeķubikses, kā arī tiem piemīt vēl citas ne mazāk svarīgas priekšrocības. Tomēr ne vienmēr uzvar praktiskais – dažkārt gribas atļauties garus, košus, sievišķīgus un mazliet nepraktiskākus nagus. Vairāk stāsta salona Nails by Kate meistare Kate Žilēviča.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Arheologi ir apstiprinājuši, ka manikīru sāka taisīt jau senajā Romā, pie kam – vīrieši, jo tieši viņu kapenēs atrada visus piederumus. Lakot nagus varēja tikai tās sievietes, kuras bija augsti stāvošu vīru sievas. Bija jāievēro arī krāsas – tās nozīmēja hierarhiju. Pirmā, kura atļāvās lakot nagus, nerēķinoties ne ar vienu, bija Kleopatra. Tieši viņa izdomāja zelta nagus no zelta putekļiem. Savukārt nagu modelēšana, to mākslīgā pagarināšana un cietības palielināšana ir aizsākusies ASV vairāk kā pirms 50 gadiem. Var teikt, ka šī procedūra ir radusies pilnībā pateicoties kino. Tā laika kino tuvplāni no aktrisēm prasīja ne tikai nevainojamu frizūru, grimu, bet arī skaitus nagus. Bet ne katrai tas ir dots no dabas! Tā saucamais „Franču manikīrs" tika ieviests Holivudas kinostudijās jau 1976. gadā. Nevainojamie aktrišu nagi izskatījās pilnīgi dabīgi un harmonēja ar visiem tērpiem.

Ir vairākas profesijas, kur gari, koši nagi nešķiet īsti pieņemami. Bet mūsdienu tehnoloģijas ļauj gēla nagus veidot plānus, izturīgus un dabīga izskata. Tātad tie netraucēs pat tad, ja esat medicīnas jomas pārstāve, pavāre vai konditore. Arī jaunajām māmiņām skaisti nagi vairs nav tāls sapnis.

Gēla jeb želejas nagus iesaka tām sievietēm, kuras vēlas skaistus, koptus nagus, bet ar saviem dabīgajiem nagiem tādu efektu nevar panākt. Ar gēla nagiem veiksmīgi var slēpt dabiskos defektus un nepilnības.

Gēla nagi ļauj ekonomēt laiku, jo var aizmirst ikdienas rūpes par savu roku izskatu. Gēla nagi turas ilgi.  Vidēji tie jāatjauno 1 x mēnesī, bet tas atkarīgs no nagu augšanas ātruma. Jo ātrāk aug nagi, jo biežāk nepieciešama profilakse.

Sev piemērotu dizaina risinājumu var atrast gan klasikas, gan kreatīva un ekstravaganta stila piekritējas.


SKATIES BILŽU GALERIJU!



Veicot nagu pieaudzēšanu pie profesionāla meistara zūd risks sabojāt dabīgo naga plātni. Tikai nepietiekamas pamatnoteikumu zināšanas, kā izmantot materiālus nagu modelēšanai un ražotāju – firmu noradījumu neievērošana, ka arī nepareiza procedūras veikšanas kārtība var novest pie nepatīkamām sekām. Ja ikdienā lietojat acetona nagu laku, tā padara dabīgo nagu dzeltenīgu, pat tad, ja lietojat bāzes laku. Runas par to, ka gēls "ārstē" nagus, protams, ir muļķības, bet tas, ka gēls bojā nagus mazāk par laku, gan ir tiesa! Ja kāda sieviete stāsta, ka viņai ļoti sabojājās nagi pēc gēla nagu pieaudzēšanas, pajautājiet, kā viņa tos noņēma, un visticamāk viņa atbildēs, ka pati... Lūk arī sabojāto nagu mīta noslēpums. Nekad nemēģiniet pati izdarīt to, kas jādara profesionālim!

Ziemassvētku toņi ir tumšie, violeti (plūmju), glancēti melni un kā vienmēr klasiski vai tumši sarkanie. Ziemassvētki ir ideāls laiks zeltam, sudrabam un jebkādam mirdzumam.

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt nākamajā gadā nagu dizainā modē būs zelta spīdums, ko var kombinēt ar dažādiem akmentiņiem un spīguļiem. Tauriņi, vaboles, puķes, lapiņas … Visas šīs dabas parādības iedvesmos dizainerus radīt ļoti sievišķīgus nagus. Tāpat modernas būs dažādas ģeometriskās figūras un maigas krāsas.

 

Starp citu – tagad ir pieejamas jaunas paaudzes hibrīdlakas, kas apvieno labākās gēla un acetona laku īpašības! Ideālas tām sievietēm, kuras uzskata, ka gēla nagi nav priekš viņām, bet parastā laka ikdienas darbos pārāk ātri nodrūp un kurām liekas, ka žāvēšana aizņem mūžību! Šīs lakas jāžāvē tikai 2 minūtes un viss!


Salonā Nails by Kate strādā tikai profesionāli meistari ar lielu pieredzi. Variet būt droša, ka tiks piemeklēts tieši Jums piemērots garums un forma, kā arī dizains. Neticiet lētām cenām, jo beigās var nākties maksāt dubultā. Mums prieku sagādā mūsu klientu smaidīgās sejas atkal un atkal...
Neaizmirstiet, ka līdz svētkiem nemaz nav tālu! Pēdējais laiks padomāt par sevi!
Mūsu salons piedāvā klasisko manikīru un pedikīru, gēla nagu pieaudzēšanu, zīda skropstu pieaudzēšanu, permanento meikapu, visa veida vaksācijas. Uz svētkiem arī daudz izdevīgu piedāvājumu klientēm!


Ieskaties: www.nailsbykate.lv