Mīļākā Ziemassvētku dāvana pasaulē desmit minūtēs (pamācība)

Iesaka sirsnīgo dāvanu eksperti – Uzvelckreklu.lv komanda. Galvenajās lomās: Ričards un viņa mamma Olga.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Mēs tev parādīsim, kā uztaisīt pašu sirsnīgāko un mīļāko dāvanu pasaulē – krūzīti ar bērna rociņu nospiedumiem.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
•    bērns (vismaz 1 gab.);
•    digitālais fotoaparāts (1 gab.);
•    guaša vai pirkstiņkrāsas (daudzums – pēc izvēles);
•    balta papīra lapa (5 gab., jo pēc pirmās reizes bērnam process iepatiksies);
•    10 minūtes laika;
•    iedvesma un labs garastāvoklis.

Uzlokam piedurknes un no visām sastāvdaļām paņemam bērnu un guaša krāsas, ļaujam mazajam izvēlēties krāsu un uzmanīgi ar otu noklājam bērna rociņu izvēlētajā tonī.

 
Tiklīdz abas plaukstas nokrāsotas, prieks un azarts garantēts. Tālāk ņemam papīra lapu un palīdzam mazajam rociņas novietot uz lapas, lai izveidotu nospiedumus. Kad tas izdarīts,  vēlams uzreiz krāsu nomazgāt, lai roku nospiedumi “neizdaiļo” arī tapetes, kaķi un paša džemperi.



Tālāk novietojam bērnu pāris metru attālumā no mākslas darba, lai mazinātu krāsas izsmērēšanās iespējamību, un, izmantojot digitālo foto kameru, nofotogrāfējam balto lapu ar roku nospiedumiem centrā, izvēloties kameras uzstādījumos pēc iespējas labāku attēla izšķirtspēju.



Kad pāris kadri nobildēti, sēžamies pie datora un ielādējam tajā bildi. Kad tas paveikts, dodamies uz interneta adresi www.uzvelckreklu.lv, izvēlamies apdrukas produktu – krūzīti, kura visvairāk patīk, un on-line darbnīcā ielādējam izveidoto rociņbildi uz krūzes. Par to, ka bildei būs fons, vai sānos redzama kāda galda mala, vari nesatraukties – foršie Uzvelc Kreklu datorgrafiķi apstrādās bildi un sataisīs tā, lai uz krūzītes tiktu uzdrukāts tikai pats nospiedums. Klāt vari pierakstīt jaukus tekstiņus un veltījumus dāvanu saņēmējiem, piemēram: “Mīļākais tētis pasaulē”, “Foršākā krustmāte”, “Ričarda omas mīļākā krūze” u.c.

Reklāma
Reklāma



Kad pasūtījums noformēts, izvēlies piegādi vai atzīmē, ka krūzītei pakaļ atnāksi pati. Ja pasūtīsi 2 krūzītes, piegādi veiksim par baltu velti.



Dāvana būs gatava pasniegšanai jau pēc 2-3 dienām, un tētis, omīte, vectēvs, krustmāte vai kāds cits, kam būsiet krūzi gatavojuši, varēs priecāties kopā ar jums par savu jauno, mīļāko krūzi un katru rītu pasmaidīt, dzerot no tās kafiju vai tēju.
 
Mums vienmēr prieks censties izveidot jūsu pasūtītās dāvanas pēc iespējas skaistākas, tādēļ, ja vēlies padomu vai nepieciešama palīdzība pasūtījuma noformēšanā, gaidīsim zvanu vai e-pasta vēstuli. Gatavojot dāvanas, mēs darām savu sirds darbu, tādēļ esam atsaucīgi un priecīgi par iespēju jums palīdzēt.  :)


Ar siltiem sveicieniem svētkus gaidot,
Uzvelc Kreklu komanda  :)

P.S. Rociņnospiedumus vari pasūtīt arī uz krekla, priekšauta vai kaklasaites.